Архів новин за 8 квітня 2024 года

  • Флагманський Xiaomi 14 Ultra доступний на allo.uaФлагманський Xiaomi 14 Ultra доступний на allo.ua08 квітня 2024

    8 квітня на allo.ua та умобільному застосунку АЛЛО стартував онлайн-продаж преміального смартфона Xiaomi 14 Ultra (16+512 ГБ) з унікальними характеристиками. До 15 квітня новинку з інноваційною камерою Leica можна замовити за спеціальною ціною 54 999 гривень – з вигодою 5000 гривень.

  • Microsoft відкриє центр розробки ШІ в Лондоні під керівництвом Джордана ХоффманаMicrosoft відкриє центр розробки ШІ в Лондоні під керівництвом Джордана Хоффмана08 квітня 2024

    Microsoft оголосила про створення центру штучного інтелекту (ШІ) в Лондоні, який очолить Джордан Гоффман (Jordan Hoffmann), видатний учений у сфері ШІ зі стартапу Inflection AI. Цей крок став частиною стратегії Microsoft з розвитку споживчих ШІ-технологій і зміцнення позицій у перегонах за домінування в цій галузі.

  • Як створити сайт: етапи розробки від ідеї до запускуЯк створити сайт: етапи розробки від ідеї до запуску08 квітня 2024

    У сучасному цифровому віці наявність веб-сайту є невід'ємною частиною успіху будь-якого бізнесу. Сайт не тільки підвищує видимість бренду в Інтернеті, але й слугує основною платформою для взаємодії з потенційними та існуючими клієнтами.



купить телефон в Одесі, Україна