Флагманський Xiaomi 14 Ultra доступний на allo.ua

22:50, 08.04.2024

8 квітня на allo.ua та умобільному застосунку АЛЛО стартував онлайн-продаж преміального смартфона Xiaomi 14 Ultra (16+512 ГБ) з унікальними характеристиками. До 15 квітня новинку з інноваційною камерою Leica можна замовити за спеціальною ціною 54 999 гривень – з вигодою 5000 гривень.

Стильний камерафон Xiaomi 14 Ultra має преміальний дизайн: алюмінієвий каркас, задня текстурна панель з нанотех-веганської шкіри та заокруглений з усіх боків екран, захищений склом Xiaomi Shield Glass. Переваги флагмана – потужний фотомодуль з чотирма камерами Leica та оптикою Leica Summilux, надпотужний чипсет Snapdragon 8 Gen 3 та високочастотне регулювання ШІМ.

Нові стандарти зйомки

Xiaomi 14 Ultra продовжує традиції професійної мобільної зйомки в один клік. Основна камера на 50 Мп має безступінчату змінну апертуру з широким діапазоном від f/1.63 до f/4.0 для точного налаштування світла – це робить світлини яскравішими і деталізованішими. У Xiaomi 14 Ultra використовується флагманська 1-дюймова матриця Sony LYT-900. Така комбінація забезпечує неперевершену продуктивність за умов слабкого освітлення та надзвичайно широкий динамічний діапазон, зберігаючи неймовірні відтінки й напівтони.

Крім основної, у системі чотирьох камер Leica є також ультраширококутна, перископна та телефотокамера з рухомими лінзами; вони охоплюють фокусні відстані у шести діапазонах. Завдяки цьому можна знімати все що завгодно зблизька чи вдалині, отримуючи знімки зі справжнім ефектом боке та динамічним діапазоном – як у професійних камер.

Потужність та енергоефективність

У новинки 6,73-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю WQHD+, динамічною частотою оновлення 1-120 Гц та піковою яскравістю 3000 ніт, що надає нові візуальні враження. Xiaomi 14 Ultra працює на базі потужної мобільної платформи Snapdragon 8 Gen 3, яка забезпечує високу продуктивність та енергоефективність. Ємність батареї смартфона – 5000 мА•год, вона підтримує гіперзарядку: дротову потужністю 90 Вт та бездротову – на 80 Вт.  Модель працює під керуванням операційної системи Xiaomi HyperOS на базі Android 14.

Xiaomi 14 Ultra доступний в АЛЛО у чорному та білому кольорах. В комплекті до моделі йдуть фірмовий чохол, кабель і блок живлення потужністю 90 Вт. Максимально доповнить можливості легендарної камери додатковий аксесуар – Xiaomi 14 Ultra Photography Kit, що  перетворить смартфон на справжній фотоапарат. Кожному покупцеві новинки буде нараховано кешбек за програмою лояльності АЛЛО Гроші на ще вигідніші наступні покупки.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна