Cаундбари 2024 від LG надають повне занурення в домашні розваги з насиченим звуком

00:23, 21.12.2023

LG Electronics (LG) представляє лінійку саундбарів 2024 року, включаючи моделі S95TR, SG10TY та S70TY. Удоскональте ваш домашній кінотеатр потужним звучанням, різноманітними функціями та вишуканим дизайном завдяки новим звуковим панелям, створеним для ідеального поєднання з телевізорами LG.

Створюючи потужну синергію між саундбаром і телевізором, покращена якість звуку в нових моделях саундбарів LG доповнює домашні розваги відчуттям повного занурення та зручністю користування. У поєднанні з WOW Orchestra саундбар і телевізор LG використовують весь потенціал своєї аудіосистеми, створюючи неперевершений звук з розширеною звуковою сценою та покращеною глибиною та висотою. Нові саундбари LG є ідеальним варіантом для створення об'ємного звучання та забезпечують чудову якість відтворення Dolby Atmos завдяки передовим технологіям DTS:X.

WOWCAST піднімає якість аудіо на вищий рівень, дозволяючи моделям S95TR і SG10TY підключатися до телевізорів LG бездротовим способом. Технологія забезпечує чудовий звук без будь-яких компромісів, навіть при відтворенні аудіо в форматі Dolby Atmos. Усі три нові моделі саундбарів мають WOW інтерфейс, інтуїтивно зрозумілий і зручний спосіб легко налаштовувати звукову панель та керувати режимами звуку на телевізорі.

Лідером нової лінійки саундбарів LG є преміальна модель S95TR, що забезпечує вражаючу вихідну потужність 810 Вт і захоплюючий об'ємний звук завдяки 15 каналам. Модель S95TR має п'ять напрямлених вгору каналів, включаючи перший у галузі центральний напрямлений динамік, створюючи неперевершений тривимірний звук із покращеною чіткістю та розширеним звуковим полем. Крім того, кут нахилу центрального динаміка, спрямованого вгору, забезпечує безперебійне аудіовізуальне сприйняття з точною висотою звуку на рівні екрана телевізора.

Саундбар S95TR оснащений покращеними високочастотними динаміками для чистого та точного звуку, а також пасивним випромінювачем для насиченого басу та оптимізації загального балансу між звуковою панеллю та сабвуфером. Важливо зазначити, що якість перегляду додатково підсилюється у моделі S95TR, яка спроектована з матовою колірною гамою, матеріалами та обробкою, що ефективно зменшуює відбиття звуку.

SG10TY, ще один новий саундбар LG, є ідеальним аудіо- та візуальним компаньйоном для OLED-телевізорів LG преміум-класу. WOW Orchestra, WOW Interface і WOWCAST дозволяють моделі SG10TY легко інтегруватися з OLED телевізорами LG, доповнюючи враження від перегляду для більшого відчуття занурення. Примітно, що підключення WOWCAST до моделі SG10TY та телевізорів преміум-класу LG OLED реалізовано бездротовим шляхом для запбезпечення найкращого досвіду користування. Цей саундбар із підтримкою Wi-Fi забезпечує бездоганні враження від прослуховування з високою якістю звуку, щоб слухачі могли насолоджуватися улюбленими треками на музичних потокових платформах, включаючи Tidal Connect і Spotify Connect. Продуманий дизайн SG10TY ідеально поєднується з кольорами рамок OLED телевізорів LG, що забезпечує бездоганну візуальну відповідність у поєднанні з ультратонким OLED-телевізором.

LG також випустить модель S70TY, яка ідеально підходить для телевізорів LG QNED завдяки простому та компактному дизайну. Цей саундбар оснащений першим у галузі центральним динаміком, спрямованим вгору, що забезпечує чіткість голосу. Кутова конструкція забезпечує гармонію відтворення звуків та зображення на рівні екрана телевізора.

Спеціальний кронштейн для моделі S70TY1 дозволяє користувачам розміщувати саундбар безпосередньо під телевізором QNED для вишуканого зовнішнього вигляду. Цей кронштейн забезпечує зручне рішення для кріплення, усуваючи необхідність свердлити отвори в стіні під час монтажу. Кронштейн дозволяє налаштовувати настінне кріплення саундбару S70TY на різній висоті або в різних місцях, гарантуючи естетично ідеальну установку, зручність і оптимальне звучання.

Технологія звуку LG Triple Level Spatial використовує аналіз каналів за допомогою тривимірного механізму, щоб зачарувати слухачів реалістичним звуком та захоплюючим відчуттям простору. Що ще важливо, функція LG AI Room Calibration, яку високо оцінюють як споживачі, так і експерти з покращення звуку, швидко аналізує оточення кімнати та налаштовує параметри, покращуючи аудіо так, щоб воно гармонізувало з акустикою приміщення. Нововведенням в 2024 році є розширення функціональності AI Room Calibration для калібрування акустики задніх  динаміків, розширюючи звукове занурення та надаючи більше гнучкості для їх розміщення.

У 2024 році LG також планує представити на світовому ринку нові колонки та навушники. Незважаючи на компактний дизайн, найновіша модель XO2 пропонує автентичне, всеспрямоване звучання динаміка LG XBOOM 360. Завдяки характерній конічно-циліндричній конструкції він випромінює звук навколо себе, забезпечуючи стабільне та високоякісне звучання для всіх слухачів навколо. Його компактні розміри, час автономної роботи 20 годин та клас захисту IP55 підвищують його портативність та універсальність. Найновіший динамік XBOOM 360 може похвалитися унікальною декоративною ілюмінацією на 360 градусів, представляючи новий дизайн освітлення, яке налаштовує на атмосферу відпочинку.

Навушники LG TONE Free продовжують залишатися ідеальним варіантом для користувачів які завжди в русі, завдяки орієнтованим на користувача функціям і зручній посадці. Остання модель T90S пропонує збалансований звук, покращене відстеження Dolby Head Tracking та вдосконалену технологію адаптивного шумозаглушення (ANC). Крім того, T90S підтримує Plug & Wireless, що дозволяє користувачам насолоджуватися улюбленими шоу, фільмами та музикою на пристроях без Bluetooth, використовуючи зарядний чохол як передавач Bluetooth.

"LG завжди прагне надавати неперевершені аудіовізуальні враження високої якості, усе це для того, щоб зробити краще життя для наших поважних клієнтів", - сказав Лі Чжонсок, керівник підрозділу аудіопродукції компанії LG Home Entertainment. "Ми залишаємося вірними меті забезпечувати захоплюючі домашні розваги завдяки преміальним акустичним системам від LG, надаючи нашим клієнтам найкращі враження, особливо за допомогою об’ємного звуку, оптимізованого для телевізорів LG OLED і LG QNED".

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна