Чутки: перший сезон Battlefield 2042 розпочнеться цього тижня

23:48, 06.06.2022

Інсайдер Том Хендерсон (Tom Henderson) спільно з провідним подкастом XboxEra Ніком Бейкером (Nick Baker) розкрив точну дату запуску першого сезону військового шутера Battlefield 2042.

Нагадаємо, у лютому розробники повідомили про перенесення першого з чотирьох контентних оновлень для Battlefield 2042 на найближче літо, а у травні уточнили, що йдеться про початок червня.

За даними Хендерсона та Бейкера, перший сезон Battlefield 2042 почнеться 9 червня, а 7-го числа о 18:00 будуть оприлюднені три трейлери: з анонсом, презентацією та подробицями бойового пропуску.

Наприкінці травня датамайнер temporyal розкрив, що перший сезон Battlefield 2042 називається Zero Hour, містить польського оперативника Евеліну Ліс, два стелс-вертольоти, карту Exposure та платний сезонний абонемент.

Battlefield 2042 вийшла в листопаді 2021-го на PC (Steam, Origin, Epic Games Store), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X та S. До старту першого сезону розробники планують оновити карту «Калейдоскоп» та впровадити інші покращення.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна