Для повного апгрейду гравця в Diablo Immortal доведеться викласти близько $110000

19:26, 06.06.2022

YouTube-канал Bellular News підрахував, скільки гравцю в умовно-безкоштовній Diablo Immortal обійдеться повний апгрейд персонажа за внутрішньоігрову валюту. Якщо розрахунки вірні, користувачеві доведеться викласти $110 000. А без вкладень реальних грошей у поточній версії гри піде приблизно 10 років, щоб повністю екіпірувати персонажа.

Це підтвердили і користувачі Reddit, які розібралися в економіці Diablo Immortal та розрахували суму грошей, необхідну для максимального покращення персонажа. З підняттям рівня самоцвітів до 10-го у гравця справді піде понад $100 тис. Особливо враховуючи, що випадання легендарних самоцвітів із лутбоксів навіть не гарантоване.

У той же час стример Asmongold порівняв кількість предметів, що випадає з Стародавнього порталу з трьома легендарними самоцвітами та без них. Результатом він був дуже здивований - різниця величезна.

Не дивно, що Diablo Immortal не вийшла в Нідерландах та Бельгії, де діє закон про лутбокси. У квітні 2018 року Бельгійська комісія з азартних ігор виявила, що лутбокси, подібні до тих, що продаються за реальну валюту в режимі FIFA Ultimate Team, є азартними іграми. Вона навіть рекомендувала притягти до кримінальної відповідальності компанії, які продають у своїх проектах.

В результаті в Бельгії з ігор зникли лутбокси. А Electronic Arts, наприклад, оголосила, що більше не продаватиме FIFA Points на території країни.

Diablo Immortal вийшла на ПК, iOS та Android.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна