Чутки: продовження джедайського екшену Star Wars Jedi: Fallen Order теж не вийде на PS4 та Xbox One

23:09, 28.04.2022

Журналіст VentureBeat Джефф Грабб (Jeff Grubb) у рамках недавнього випуску подкасту Last of the Nintendogs сказав про платформну приналежність сіквела джедайського екшену Star Wars Jedi: Fallen Order.

Про те, що продовження Star Wars Jedi: Fallen Order знаходиться в розробці Respawn Entertainment, Electronic Arts підтвердила в січні (хоча чутки з'явилися набагато раніше). Де саме чекати на гру, видавець тоді не розповів.

За словами Грабба, друга частина Star Wars Jedi: Fallen Order вслід за новими Need for Speed ??і Dragon Age обійде консолі минулого покоління стороною і з'явиться тільки на PC, PS5, Xbox Series X і S.

У рамках подкасту Грабб також підтвердив озвучену в березні інформацію, що сіквел Star Wars Jedi: Fallen Order планують анонсувати на щорічному фестивалі Star Wars Celebration в Анахаймі, який відбудеться з 26 по 29 травня.

Star Wars Jedi: Fallen Order дебютувала у листопаді 2019-го на PC (Steam, Origin, Epic Games Store), PS4 та Xbox One. Реліз продовження очікується у період з кінця поточного року до початку 2023-го.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна