Дебют FOSSiBOT F106 Pro: 1-й у світі захищений телефон, що поєднує потужний ліхтар та динамік

01:34, 09.04.2024

Багатьом користувачам потрібен захищений телефон через його міцність або довгу витривалість. Але чи можна вдосконалити захищені телефони або надати їм більше функціональних можливостей для задоволення більш практичних потреб? FOSSiBOT займається розробкою та вдосконаленням захищених смартфонів, щоб краще задовольнити потреби любителів активного відпочинку або працівників, які знаходяться в складних погодних умовах.

В результаті проробленої роботи на світ з'явився смартфон FOSSiBOT F106 Pro. FOSSiBOT стверджує, що це перший у світі захищений телефон, який поєднує в собі потужний кемпінговий ліхтар і дуже голосний динамік, і це найкращий захищений смартфон у своїй лінійці. Новий смартфон надійде у продаж в середині квітня.

FOSSiBOT F106 PRO має унікальний дизайн. Він оснащений великим 6,58-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю FHD+, захищеним склом Dragontrail Glass від Asahi, що витримує падіння та подряпини. На задній панелі розміщені камери, ліхтарик, велика решітка динаміка та помітний світлодіодний кемпінговий ліхтар по центру тилової панелі.

Логотип FOSSiBOT вибитий на металевій панелі у формі X. На нижній частині розміщені іконки водонепроникності та міцності, а також отвір для ремінця. Весь корпус посилено, щоб забезпечити водонепроникність, пилонепроникність та ударостійкість за стандартом IP68.

Яскравий світлодіодний кемпінговий ліхтар відповідає різним робочим потребам у таких практичних сценаріях, як будівельні майданчики, тунельні роботи, ремонт автомобілів та інші. Водночас, великий динамік забезпечує краще сповіщення про дзвінки в шумному середовищі або відмінне відтворення музики на природі.

За словами FOSSiBOT, модель F106 Pro може похвалитися 48-мегапіксельною основною камерою з алгоритмом штучного інтелекту, 20-мегапіксельною камерою нічного бачення від Sony для зйомки в темряві та 16-мегапіксельною фронтальною камерою від Sony. Поєднуючи в собі водонепроникність і фантастичну 48-мегапіксельну камеру, F106 Pro дозволяє здійснювати підводну фотозйомку і відеозапис.

Динамік видає номінальну потужність 3 Вт з піковою потужністю 3,5 Вт і максимальним рівнем децибел 103 дБ. Він також забезпечує найкращу якість звуку серед смартфонів у своєму ціновому діапазоні. Висока гучність гарантує, що ви не пропустите дзвінки на вулиці або в галасливому середовищі, а якісний звук дозволяє насолоджуватися музикою навіть на відкритому повітрі.

Кемпінговий ліхтар видає 3 Вт з трьома рівнями яскравості, досягаючи максимальної яскравості 512 люмен. Крім того, ліхтар має режими SOS та спалаху.

Окрім великого динаміка та яскравого кемпінгового ліхтаря, майбутній FOSSiBOT F106 Pro в цілому є смартфоном середнього класу. Він оснащений процесором MediaTek Helio G85 та акумулятором ємністю 12000 мАг. Його зарядний пристрій потужністю 30 Вт може повністю зарядити пристрій за 3 години, а до 70% - всього за 1,5 години. На одному заряді FOSSiBOT F106 Pro може працювати більше 35 днів з однією SIM-карткою.

Пристрій оснащений 8 ГБ оперативної та 256 ГБ постійної пам'яті, з можливістю розширення ще на 7 ГБ для забезпечення більшої кількості багатозадачних і важких ігор.

Основні характеристики FOSSiBOT F106 Pro

  • Екран: 6.58" FHD+ IPS дисплей, Incell, частота оновлення 60 Гц, 1080*2408, 401 PPI, 20:9, співвідношення екрану до корпусу 83%.
  • Процесор: Helio G85, 12-нм, 8-ядерний, 2хCortex -A75@ 2,0 ГГц, 6хCortex -A55@1.8GHz, Arm Mali-G52 MC2 1 ГГц Manhattan
  • Пам'ять:8 ГБ оперативної пам'яті + до 7 ГБ віртуальної оперативної пам'яті; 256 ГБ ПЗУ, 512 ГБ TF-карти розширення.
  • Камера: 48-Мп тилова камера зі штучним інтелектом + підтримка PDAF, 20-Мп камера нічного бачення Sony IMX350, 16-Мп фронтальна камера Sony IMX471
  • Акумулятор: 12000 мАг, швидка зарядка 30 Вт
  • Навігація: GPS, Глонасс, Beidou, Galileo, QZSS
  • Датчики: G/P/L датчики, компас, гіроскоп
  • Розблокування за допомогою Face ID та відбитків пальців
  • Спеціальна кнопка
  • Динамік: потужність 3 Вт, гучність до 103 дБ, діаметр 34 мм, водонепроникний
  • Ліхтар: 3 Вт LED, 3 рівні яскравості
  • Зв’язок GSM/3G/4G

Глобальний розпродаж FOSSiBOT F106 PRO триватиме з моменту офіційного анонсу з 15 по 21 квітня. Хоча роздрібна ціна смартфона становить $229,99, користувачі можуть придбати його лише за $139,99 в офіційному магазині FOSSiBOT на Aliexpress або за $179,99 на офіційному сайті FOSSiBOT.

Пам’ятайте, що під час першого глобального розпродажу ціни на нові смартфони найнижчі. Отже, якщо ви шукаєте універсальний захищений смартфон для вулиці з високою продуктивністю, довгою витривалістю роботи та додатковими практичними функціями, FOSSiBOT F106 PRO - найкращий вибір.

До всього цього FOSSiBOT проводить 2 розіграші F106 Pro на Aliexpress та офіційному сайті; ви можете відвідати офіційний сайт FOSSiBOT, щоб перевірити деталі та взяти участь.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна