До мережі потрапив логотип і нові подробиці неанонсованого додатку Dragonflight для World of Warcraft

23:20, 19.04.2022

Напередодні сьогоднішнього анонсу наступного додатку для розрахованої на багато користувачів рольової гри World of Warcraft просочилося ще кілька крупинок інформації і навіть зображень майбутнього аддона.

Нагадаємо, офіційно майбутнє доповнення до World of Warcraft ще не представлене, проте його назва вже відома - Dragonflight. Заголовок, зокрема, підтверджує логотип.

Крім того, на Reddit виклали добірку скріншотів різних елементів аддону та кадр (у дуже поганій якості) з кінематографічного ролика, в якому Алекстраза згадуватиме про свій час у полоні у орків.

Що стосується подробиць, то їх розкрив користувач форуму MMO-Champion під псевдонімом Scaleface, який раніше вже відзначався достовірними «зливами» інформації про World of Warcraft.

За інформацією Scaleface, Dragonflight з'явиться спочатку нейтральна нова гуманоїдна раса драконів (Dracthyr), ігровий клас Evoker і класичне дерево талантів з двома стовпцями замість трьох.

Офіційний анонс World of Warcraft: Dragonflight уже відбувся сьогодні, 19 квітня, о 19:00 за київським часом. За непідтвердженою інформацією, розширення надійде у продаж упродовж листопада 2022 року.

Нарешті, Scaleface розкрив терміни запуску World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic, думкою гравців щодо якого Blizzard Entertainment нещодавно цікавилася. Класичний сервер нібито варто чекати у найближчому вересні 2022 року.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна