Доставка покупок Amazon дронами нарешті запрацює цього року

11:52, 15.06.2022

Компанія Amazon заявила, що в 2022 році доставка посилок за допомогою дронів нарешті запрацює. Проект по доставці покупок за допомогою безпілотників Amazon починала ще в 2013 році, однак повноцінно він так і не запрацював, а минулого року був практично згорнутий - тоді повідомлялося про проблеми в команді співробітників. Amazon зазначає, що безпілотна доставка стартує «пізніше цього року».

Одним із перших населених пунктів, жителі якого зможуть отримати доставку покупок дроном Amazon Prime Air, стане Локфорд у штаті Каліфорнія. Варто відзначити, що його населення становить трохи більше 3500 осіб - мабуть, на стадії пілотного проекту Amazon на більше поки не замахується. За словами компанії, цю локацію було обрано не випадково: у Локфорді народився один із перших авіабудівників — Велдон Кук. Очевидно, за результатами цього досвіду буде ухвалено рішення щодо подальшого розвитку проекту.

Повідомляється, що дрони зможуть доставляти посилки максимальною вагою трохи більше ніж 2 кг. При замовленні деяких категорій товарів в Amazon, користувач зможе вибрати доставку за допомогою Prime Air. Це може бути щось невелике й легке, наприклад, косметика, канцелярія, акумулятори, дрібниці для дому тощо — Amazon говорить про «тисячі предметів повсякденного побуту». Також компанія повідомила, що зараз працює з Федеральним авіаційним управлінням (FAA) та місцевою владою в Локфорді, щоб отримати дозвіл на здійснення поставок за допомогою дронів. Очевидно, для повноцінного запуску проекту потрібно залагодити деякі формальності.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна