Electronic Arts показала геймплей Need for Speed ​​Unbound та заспокоїла противників стріт-арту

00:17, 12.10.2022

Як і було обіцяно, 11 жовтня видавництво Electronic Arts та студія-розробник Criterion Games представили дебютний тизер ігрового процесу своєї гоночної аркади з відкритим світом Need for Speed ??Unbound.

Нагадаємо, події Need for Speed ??Unbound розгорнуться в місті Лейкшор, а гра запропонує «найреалістичніші машини в історії серії» та візуальний стиль з елементами «нового стріт-арту».

Як видно з 36-секундного тизера NFS Unbound, «новий стріт-арт» супроводжуватиме автомобіль (наприклад, у вигляді анімованих «крил»), вириватися з його вихлопних труб та з-під коліс.

Однією із основних особливостей Need for Speed ??Unbound розробники називають широту можливостей системи індивідуалізації. Як стало відомо, анімовані ефекти стріт-арту також є елементами кастомізації.

«Так, ви можете вимкнути ефекти. Більше того, ви можете ніколи їх і не ставити. Прямо як із будь-якою іншою частиною машини», — заспокоїли розробники любителів «чистої» картинки.

Крім іншого, в Need for Speed ??Unbound обіцяють «найглибшу систему водіння та найкраще управління» у гоночних іграх Criterion, «вкрай хитромудру симуляцію фізики», сюжетну кампанію з історією двох друзів та мережевий режим.

Реліз NFS Unbound очікується 2 грудня поточного року на PC (Steam, Origin, EGS), PS5, Xbox Series X та S.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна