Гарнітура віртуальної реальності Sony PlayStation VR2 вперше показалася на фото

10:03, 01.07.2022

Дата офіційної презентації гарнітури віртуальної реальності Sony PlayStation VR2 ще не була опублікована, але розробники гри вже отримали зразки пристроїв. Завдяки цьому в інтернеті з'явилося перше «живе» зображення новинки разом з контролерами — раніше гарнітура фігурувала тільки на рекламних рендерах.

Знімок опублікували розробники зі студії Bit Planet Games, додавши до нього коментар: «Згадайте, що з’явиться з PSVR2?». Один із підписників поцікавився, чи не порушує  публікація фото нової VR-гарнітури Sony угоду про нерозголошення. На це розробники відповіли, що договір із Sony був би порушений, якщо знімок пристрою опублікували б шість місяців тому.

На щорічній виставці CES 2022 на початку року Sony вперше озвучила характеристики нової гарнітури, а також підтвердила назву контролера PlayStation VR2 Sense. Сама ж VR-гарнітура буде оснащуватися OLED-дисплеями з підтримкою роздільної здатності 2000 х 2040 пікселів на очах і змінної частоти оновлення до 120 Гц. Пристрій забезпечує кут огляду в 110 градусів і підтримує технологію відстеження руху очей користувача.

Минулого місяця Sony заявила, що до моменту запуску для PlayStation VR2 буде підготовлено понад 20 ігор. «Прямо зараз важливі кроки створюються на партнерство з незалежними та іншими розробниками, щоб забезпечити значний потік привабливого VR-контенту для запуску PlayStation VR2. Ця енергія, ці зусилля і ці засоби будуть збільшені за мірою зростання користувацької бази гарнітури PlayStation VR2», — заявив генеральний директор Sony Interactive Entertainment Джим Райан (Jim Ryan).

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна