GigaCenter пройшов ресертифікацію за стандартом PCI DSS

22:26, 13.06.2023

Дата-центр GigaCenter в черговий раз підтвердив найвищий галузевий рейтинг безпеки платіжних даних — сертифікацію за стандартом безпеки платіжних карток PCI DSS. Аудит проводила компанія IT-Specialist.

Мета стандарту — забезпечити надійну та комплексну структуру для захисту персональних даних карток та її власників від неправомірного використання їх особистої інформації. Компанії, які у своїй роботі зберігають, передають чи обробляють платіжні дані клієнтів, мають відповідати його вимогам. PCI DSS визнається такими світовими платіжними системами як MasterCard, Visa, Diners і JCB.

“Сьогодні питання безпеки різних аспектів бізнесу — одні із пріоритетних. Кожна компанія несе відповідальність за захищеність персональних даних її клієнтів, а тому всі внутрішні та технологічні процеси бізнесу мають відповідати найсуворішим галузевим стандартам, — каже CEO GigaCenter та співзасновник GIGAGROUP Назарій КурочкоЗа даними НБУ, сума збитків від незаконних дій з платіжними картками українців за минулий рік зросла на 46% і сягнула позначки 481 мільйона гривень.

Сертифікація PCI DSS  сьогодні необхідна не тільки електронній комерції. Будь-яка компанія, яка здійснюють онлайн-операції може отримати вигоду від використання постачальника, сертифікованого за цим стандартом. Адже його наявність зменшує ймовірність витоку даних та підвищує довіру користувачів до надійності СУІБ бізнесу.

GigaCenter входить до ТОП-3 кращих дата-центрів України, а його інфраструктура щорічно підтверджується сертифікацією ISO/IEC 27001:2013 та PCI DSS. За показниками надійності, відмовостійкості та безпеки дата-центр побудований відповідно до вимог рівня TIER III та міжнародного стандарту TIA 942.

Входить до групи компаній GIGAGROUP разом з телеком-оператором GigaTrans, хмарним оператором GigaCloud та агентством з кібербезпеки GigaSafe.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Поради від Flowers.ua: як підібрати букет квітів до дня народження?Поради від Flowers.ua: як підібрати букет квітів до дня народження?11:40 13.06.2023

    День народження – це всіма улюблене та довгоочікуване свято, яке складно уявити без букета квітів. Хто б не був винуватцем урочистості – мама, дружина, сестра, донька, колега чи близький друг, завжди хочеться порадувати адресата не лише подарунком, а й дивовижною квітковою композицією.

  • Новий освітній серіал для людей старшого віку на Дія.ОсвітаНовий освітній серіал для людей старшого віку на Дія.Освіта23:53 12.06.2023

    Досі купуєте ліки в аптеці та поповнюєте мобільний на пошті? Економте свій час — робіть це онлайн. Розвивайте цифрові навички безоплатно на платформі Дія.Освіта! Запустили новий освітній серіал для людей літнього віку.

  • Телевизор или проектор: что выбрать для домаТелевизор или проектор: что выбрать для дома23:18 12.06.2023

    С этим вопросом сталкивается каждый любитель домашних киносеансов. Гарантировать качественную картинку могут телевизоры 42 дюйма или проекторы. У обоих вариантов есть свои преимущества и недостатки, поэтому предлагаем сравнить эти решения в нашей статье.


купить телефон в Одесі, Україна