Google випустила платну версію Chrome - з нейромережами і посиленим захистом

00:05, 13.04.2024

Компанія Google на минулому заході Google Cloud Next представила свою нову розробку - версію браузера Chrome для корпоративного використання. Незважаючи на безліч особливостей новинки, головне, що привернуло до неї широку увагу з боку користувачів - кардинальна зміна цінової політики Google. Річ у тім, що за використання Chrome Enterprise Premium компанія збирається брати гроші. Причому йдеться не про разову купівлю ліцензії, а про передплату зі щомісячними відрахуваннями.

Chrome Enterprise Premium заснований на наявному безкоштовному браузері Chrome Enterprise Core з розширеними функціями, за допомогою яких компанія хоче допомогти підприємствам краще захистити дані та системи від зростаючих кіберзагроз.

Преміум-версія надає організаціям глибші можливості виявлення загроз і суворіший контроль доступу. Браузер використовує аналіз загроз і сканування на базі штучного інтелекту для виявлення шкідливих програм і блокування фішингових атак. Інструменти запобігання втрати даних перевіряють мережевий трафік, щоб виявити і зупинити несанкціоновану передачу. Chrome Enterprise Premium також покликаний спростити управління безпекою для IT-команд.

Google у своєму блозі зазначає: Chrome Enterprise Premium базується на основних можливостях Chrome Enterprise, що дає організаціям безпечний і надійний браузер, який співробітники вважають за краще використовувати, з вбудованими інструментами управління для IT-фахівців і фахівців з безпеки.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Нейромережа Google Gemini 1.5 Pro набула слухуНейромережа Google Gemini 1.5 Pro набула слуху23:05 09.04.2024

    З черговим оновленням велика мовна модель Google Gemini 1.5 Pro отримала "вуха": як вхідні дані вона тепер сприймає завантажувані аудіофайли. Тепер ШІ може підготувати зведення пресконференції без її текстової розшифровки. Нові функції додалися і в генератор зображень Imagen 2.

  • Google оновила функцію Find My DeviceGoogle оновила функцію Find My Device21:56 09.04.2024

    Компанія Google нарешті оновила функцію Find My Device таким чином, що вона дає змогу знайти навіть той смартфон, який відключений від інтернету.

  • Microsoft відкриє центр розробки ШІ в Лондоні під керівництвом Джордана ХоффманаMicrosoft відкриє центр розробки ШІ в Лондоні під керівництвом Джордана Хоффмана22:43 08.04.2024

    Microsoft оголосила про створення центру штучного інтелекту (ШІ) в Лондоні, який очолить Джордан Гоффман (Jordan Hoffmann), видатний учений у сфері ШІ зі стартапу Inflection AI. Цей крок став частиною стратегії Microsoft з розвитку споживчих ШІ-технологій і зміцнення позицій у перегонах за домінування в цій галузі.


купить телефон в Одесі, Україна