GPT-5 вийде вже влітку, нова модель буде істотно кращою, ніж GPT-4

00:10, 21.03.2024

OpenAI перебуває на порозі запуску GPT-5, наступної версії своєї моделі генеративного штучного інтелекту. Згідно з даними Business Insider, запуск заплановано на літо, але терміни можуть зсунутися.

Очікується, що нова версія буде набагато функціональнішою порівняно з моделлю GPT-4, представленою минулого року. Генеральний директор OpenAI Сем Альтман у подкасті з Лексом Фрідманом раніше підтвердив, що OpenAI "випустить приголомшливу нову модель цього року".

У статті Business Insider також йдеться, що OpenAI демонструвала демоверсії GPT-5 деяким корпоративним клієнтам, які були вражені її можливостями. Один генеральний директор назвав модель GPT-5 "дійсно гарною, істотно кращою, ніж GPT-4". Повідомляється, що демоверсія продемонструвала здатність GPT-5 адаптуватися до конкретних сценаріїв використання.

GPT-5 наразі перебуває на етапі навчання. Після цього модель пройде великі випробування на безпеку, які включають ретельну оцінку для виявлення та усунення потенційних проблем перед релізом. Очікується, що корпоративні продажі стануть основним джерелом доходу OpenAI після запуску GPT-5.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна