Гравці передбачили, коли чекати на наступний анонс щодо GTA VI

23:08, 22.04.2024

Про гаряче очікуваний кримінальний бойовик із відкритим світом Grand Theft Auto VI від Rockstar Games не було чути з виходу дебютного трейлера на початку грудня, однак фанати впевнені, що знайшли вказівку на терміни наступного анонсу по грі.

Як помітив користувач Top_Information3534 з форуму Reddit, днями видавництво Take-Two Interactive Software розкрило дату наступного фінансового звіту - 16 травня компанія доповість про результати четвертого кварталу 2024 фіскального року.

Фанати підозрюють, що наступний анонс щодо GTA VI - чи то новий скріншот, чи то другий трейлер, чи то розкриття тієї чи іншої інформації про проєкт - варто чекати саме в цей часовий період.

Публікації фінансових результатів Take-Two нерідко передує анонс від Rockstar Games: наприклад, 8 листопада студія оголосила про плани на показ першого трейлера GTA VI, а видавець представив звіт за другий квартал 2024 фіскального року.

Ще один приклад: 22 травня 2017 року Rockstar перенесла реліз Red Dead Redemption 2 на весну 2018-го (насправді гра вийшла восени), а 23 травня Take-Two відзвітувала про успіхи за четвертий квартал 2017 фіскального року.

У нещодавньому, лютневому звіті Take-Two обмовилася, що в документі за підсумками четвертого кварталу 2024 фіскального року розкриє плани на 2025 фінансовий рік (тобто до квітня 2025-го).

Реліз GTA VI офіційно заявлено на 2025 рік у версіях для PS5, Xbox Series X і S. Аналітики припускають, що гру було перенесено на 2026 фінансовий рік і раніше квітня 2025-го не вийде.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна