Хайп-проєкти: чи реально заробити на них

10:28, 01.10.2022

Пошук заробітку в Мережі є давньою тенденцією, отже, щоб знайти його, існує багато варіантів. Комусь щастить, і він або вона виконують дистанційну роботу в престижній фірмі, дехто задовольняється поодинокими замовленнями. З іншого боку, переважна кількість людей мріє про те, щоби отримувати гроші, докладаючи менше зусиль. Далі ми розглянемо один із таких інструментів.

Загальні відомості

Слово «хайп» походить з англійської абревіатури HYIP. Якщо розшифрувати й перекласти, отримаємо поняття «високодохідна інвестиційна програма». Сучасні хайп-проекти працюють на кшталт фінансової піраміди. Тобто є велика група незалежних одне від одного інвесторів. Вони вкладають гроші з метою повернути їх із додатковими процентами, які і є прибутком. Його розмір залежить від кількох чинників:

  1. Фінансова стратегія. Згідно з нею проєкт може бути високоприбутковим, середньоприбутковим і низькоприбутковим. Перша категорія передбачає великий дохід, він може сягати більш ніж 200 % від зробленого внеску. На середньоприбуткових хайпах такий показник є нижчим, складає 20–30 %, іноді менше. На низькоприбуткових проєктах розмір винагороди частіше за все перебуває в межах 5–6 % і дуже рідко сягає 10–12 %.
  2. Розмір внеску. Особливість сучасних хайп-проєктів полягає в тому, що вони надають дуже широкий діапазон можливостей щодо першого депозиту. Він доступний кожному, отже є користувачі, які вкладають суму близько 1 дол. США, інші можуть вносити 1000 дол. або навіть більше. Відповідно, прибуток в останньої категорії інвесторів очікується значно вищім, ніж у першої.
  3. Активність користувача. На всіх хайп-проєктах обов’язково впроваджується реферальна програма. Інвестор має сам вибирати, користуватися нею або ні, але така пропозиція від адміна має бути. ЇЇ сенс у тому, що інвестору дається доступ на посилання, за яким людина може долучитися до проєкта. Якщо новий користувач приходить, то інвестор, який запросив його, отримує додаткову винагороду.

У разі використання стандартної схеми настає мить, коли потік грошей від основних інвесторів припиняється, виплати здійснюються з перебоями, а згодом зупиняються.

Яку стратегію вибирати

Слабкою стороною високодохідних хайпів є те, що вони не можуть існувати тривалий час. Усе це через велике навантаження на касу. Є така категорія професійних інвесторів, які на початку проєкту готові вкладати багато грошей, щоби отримати максимальну вигоду. Саме вони відіграють ключову роль у формуванні каси.

Між тим на винагороду спрямовується багато грошей, особливо у разі приєднання нових платоспроможних інвесторів. Але ті, хто вносить великі суми, що здатні задовольнити запити на виплату, перебувають у меншості. Через це момент спустошення каси настає дуже швидкою, і це може нести певні ризики не лише для інвесторів, але і для адмінів.

Менш проблемними є середньодохідні хайпи. Вони можуть «працювати» навіть рік, тому що у порівнянні з попереднім прикладом їхня система винагороди не передбачає великих виплат. Вони більш-менш рівномірно розподіляються між інвесторами, тому виведення грошей тривалий час не зазнає перебоїв. Також можна частину бюджету витратити на додаткову рекламу, яка подовжує «життя» платформи.

Низькодохідні проєкти працюють тривалий час. Є такі, що не зазнали краху близько 10 років. Для адміна ця конфігурація є ідеальною, адже він упродовж тривалого часу отримує винагороду за транзакції, що здійснюються на сайті. З іншого боку, багато вигоди має й інвестор, адже, хоч відсотки і невеликі, він гарантовано їх отримає. Збільшуючи суму внеску, він може розраховувати на вищій прибуток.

Щоб зробити довгостроковий хайп, потрібні:

  • грамотна маркетингова кампанія, що включає не лише презентації, але й бонуси і реферальну програму;
  • добре технічне оснащення – необхідно зробити якісний сайт і забезпечити захист від хакерських атак;
  • вірогідна легенда, під яку залучаються гроші;
  • відповідна документальна складова;
  • функціональна платіжна система.

Вкрай важливо не лише залучати нових інвесторів, але і стимулювати рефінансування проєкту від вже наявних. На сайт потрібно додавати новий контент, а також підтримувати зворотний зв’язок із користувачами.

Джерело: chyip.com.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Google Pixel 7 будет на 350 евро дешевле iPhone 14Google Pixel 7 будет на 350 евро дешевле iPhone 1400:04 30.09.2022

    Из-за падения курса евро новые продукты на рынке Европы оказываются намного дороже, чем в США. Но это может не коснуться новых смартфонов Google Pixel.

  • Помогаем выбрать ноутбук для программированияПомогаем выбрать ноутбук для программирования23:59 29.09.2022

    Рады поделиться с тобой дюжиной стильных и производительных моделей ноутбуков для начинающих специалистов в области информационных технологий.

  • Ремонт iPhone в TrueTone Service: надійно, швидко та за комфортною ціноюРемонт iPhone в TrueTone Service: надійно, швидко та за комфортною ціною19:33 29.09.2022

    Сьогодні практично кожен другий є власником смартфона від компанії Apple. Це й не дивно, адже це вже свого роду тренд. Бренд, який не потребує додаткової реклами. Айфони мають найкращу камеру, чудово захищають особисті дані, та й загалом стильно і красиво виглядають.


купить телефон в Одесі, Україна