Huawei представила окуляри Vision Glass - додатковий екран для смартфона чи комп'ютера

19:48, 14.11.2022

На виставці 2022 року World VR Industry компанія Huawei представила розумні окуляри Vision Glass. Модель пропонується використовувати спільно зі смартфоном або іншим пристроєм, здатним відтворювати зображення або відеоряд, як додатковий екран.

Модель отримала MicroOLED-дисплеї з роздільною здатністю 1080p на кожне око (кожен 1920 x 1080 пікселів) і яскравістю 480 кд/м2. Екран здатний відображати 90% колірного простору DCI-P3 та отримав сертифікат німецької організації TUV Rheinland за високий рівень захисту від шкідливого синього світла. Розміри екранів не уточнюються, але користувач отримує аналог 140-дюймової панелі.

Зовні Vision Glass набагато більше нагадують звичайні окуляри, ніж VR-пристрої, що продаються компаніями на кшталт Meta. Ліворуч є роз'єм для підключення смартфона. У деяких новинах згадується можливість корекції за допомогою окулярів міопії, але дані інформація вимагає додаткового підтвердження.

Важливо, що модель не має інтегрованого чіпсету або накопичувача, неможливе підключення зовнішнього жорсткого диска або SSD. Пристрій є додатковим екраном для смартфонів, планшетів або комп'ютерів. Місткість акумулятора не уточнюється, але пристрій зможе автономно пропрацювати досить довго.

Ціна новинки буде оголошена пізніше. Huawei Vision Glass надійдуть у продаж у грудні. Додамо, що наприкінці минулого року Huawei вже представила модель Smart Glasses з операційною системою Harmony OS, але без дисплеїв.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна