iPhone 14 Pro і 14 Pro Max будуть істотно дорожчими за нинішні моделі

23:19, 10.08.2022

За чутками, базові моделі iPhone 14 продаватимуться за тією самою ціною, що й версії поточного покоління, тобто, ціна стартує з 799 доларів. А ось стартова ціна на iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max буде, ймовірно, вищою. Аналітик Мінґ-Чі Куо вважає, що середня ціна моделей Pro/Pro Max зросте на 15%.

Причиною він називає цілу низку факторів, серед яких є зростання цін на компоненти, а також дорожчі апаратні рішення для преміальних пристроїв. iPhone 14 Pro/Pro Max отримають процесори A16 Bionic, виготовлені за 4-нанометровим техпроцесом TSMC. Також їм приписують дорожчу оперативну пам'ять LPDDR5 та камери на 48 Мп.

Для порівняння, у iPhone 14 та iPhone 14 Max будуть процесори A15 (можливо, розігнана або модифікована версія нинішньої моделі), пам'ять LPDDR4X та камери на 12 Мп. Тому ці смартфони і будуть дешевшими.

Не варто забувати і про відмінність у конструкції екрана - у старших моделей там буде порівняно невеликий виріз, а не "монобров". Це теж може зробити свій внесок у ціноутворення.

Зазначимо, що смартфони мають вийти вчасно. Ланцюжок поставок не постраждав.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Представлено смартфони Samsung Galaxy Flip4 та Galaxy Fold4Представлено смартфони Samsung Galaxy Flip4 та Galaxy Fold422:17 10.08.2022

    Samsung Electronics представляє наступне покоління революційних складаних смартфонів – Galaxy Flip4 та Galaxy Fold4. Обидва пристрої пропонують складаний формфактор, розширені засоби персоналізації та ще більше продуктивності.

  • Xiaomi цього тижня представить найтонший у світі доладний смартфон MIX Fold 2Xiaomi цього тижня представить найтонший у світі доладний смартфон MIX Fold 207:53 10.08.2022

    Через день після презентації Samsung, на якій очікуються анонси складних смартфонів Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4 і ряду інших продуктів, компанія Xiaomi проведе в Китаї свою презентацію, на якій представить надтонкий смартфон MIX Fold 2, а також інші пристрої.

  • Інсайдер показав, як виглядає Xiaomi Mix Fold 2 із камерою LeicaІнсайдер показав, як виглядає Xiaomi Mix Fold 2 із камерою Leica00:46 08.08.2022

    Інсайдер, відомий під ніком Ice Universe, опублікував зображення перспективного смартфона Xiaomi Mix Fold 2. Його попередник став найдорожчим масовим смартфоном китайської компанії, новинка, очевидно, теж не буде дешевою, до того ж вона, за чутками, отримає камеру Leica.


купить телефон в Одесі, Україна