Xiaomi цього тижня представить найтонший у світі доладний смартфон MIX Fold 2

07:53, 10.08.2022

Через день після презентації Samsung, на якій очікуються анонси складних смартфонів Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4 і ряду інших продуктів, компанія Xiaomi проведе в Китаї свою презентацію, на якій представить надтонкий смартфон MIX Fold 2, а також інші пристрої.

Центральною частиною презентації стане анонс смартфона MIX Fold 2, що складається, який прийде на зміну моделі MIX Fold, випущеної китайським виробником в 2021 році. Виробник опублікував невеликий тизер, який демонструє MIX Fold 2.

Офіційні характеристики MIX Fold 2 невідомі. Чутки приписують смартфону флагманський процесор Snapdragon 8+ Gen 1, а також OLED-екрани із підтримкою частоти оновлення 120 Гц. Тим не менш, точно відомо, що товщина пристрою в розкритому вигляді складе всього 5,4 мм, що зробить його найтоншим смартфоном, що складається на ринку. Він буде навіть тоншим, ніж Samsung Galaxy Z Fold 4, який буде представлений днем ??раніше.

Джерела стверджують, що Xiaomi для MIX Fold 2 розробила нову конструкцію шарніра, в якому застосовуються нові вузли та матеріали, що дозволило на 25 % зменшити його товщину та на 34 % масу при збереженні характеристик надійності.

На жаль, оригінальна модель Xiaomi MIX Fold за межі Китаю так і не вибралася. Хотілося б сподіватися, що на цей раз компанія розширить географію продажів.

Як очікується, на додаток до Mix Fold 2 Xiaomi також представить навушники Buds 4 Pro TWS та 12,4-дюймовий планшет Pad 5 Pro.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Інсайдер показав, як виглядає Xiaomi Mix Fold 2 із камерою LeicaІнсайдер показав, як виглядає Xiaomi Mix Fold 2 із камерою Leica00:46 08.08.2022

    Інсайдер, відомий під ніком Ice Universe, опублікував зображення перспективного смартфона Xiaomi Mix Fold 2. Його попередник став найдорожчим масовим смартфоном китайської компанії, новинка, очевидно, теж не буде дешевою, до того ж вона, за чутками, отримає камеру Leica.

  • Смартфоны Samsung Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4 предстали на «живых» снимкахСмартфоны Samsung Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4 предстали на «живых» снимках00:28 08.08.2022

    Десятого августа компания Samsung проведёт очередное мероприятие Galaxy Unpacked: на нём дебютируют смартфоны с гибким дисплеем Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4. Интернет-источники опубликовали «живые» фотографии этих аппаратов, оборудованных гибким дисплеем.

  • Moto Razr 2022 можна замовити. Його називають конкурентом iPhone 13 Pro MaxMoto Razr 2022 можна замовити. Його називають конкурентом iPhone 13 Pro Max17:24 06.08.2022

    Компанія Motorola поступово розкриває подробиці про свій флагманський смартфон Moto Razr 2022. В даний час відомі докладні характеристики обох екранів Moto Razr 2022. Крім того, виробник уже розпочав прийом попередніх замовлень на новинку.


купить телефон в Одесі, Україна