Moto Razr 2022 можна замовити. Його називають конкурентом iPhone 13 Pro Max

17:24, 06.08.2022

Компанія Motorola поступово розкриває подробиці про свій флагманський смартфон Moto Razr 2022. В даний час відомі докладні характеристики обох екранів Moto Razr 2022. Крім того, виробник уже розпочав прийом попередніх замовлень на новинку.

Основний складаний OLED-екран отримає діагональ 6,7 дюйми, таку ж як у iPhone 13 Pro Max. Раніше Чен Джин, генеральний менеджер китайського підрозділу Lenovo з виробництва мобільних телефонів заявив, що Moto Razr 2022 можна використовувати як основний смартфон, а розмір екрану та габарити можна порівняти з iPhone 13 Pro Max. Він підтримуватиме частоту оновлення до 144 Гц і розширений динамічний діапазон HDR10+, зможе відображати 1 мільярд колірних відтінків і відрізнятиметься низьким рівнем випромінювання синього кольору. Підтримується технологія DC Dimming. Фронтальна камера вбудована в отвір центральної верхньої частини дисплея.

Що стосується зовнішнього екрана, то він має діагональ 2,7 дюйми, а також незалежні області для відображення часу, погоди, записів календаря, контактів, дзвінків, повідомлень та іншої інформації. Звичайно ж, його можна використовувати як видошукач при зйомці селфі. Це повноцінний додатковий екран, на якому можна за бажання запускати будь-які програми.

У пристрої використовується зіркоподібний шарнір третього покоління, який дозволяє зменшити відстань між двома частинами корпусу та зменшує видиму складку у розкладеному стані.

Повідомляється, що телефон буде офіційно представлений 11 серпня і надійде у продаж того ж дня.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна