OnePlus випустить доступний смарт-годинник Nord Watch з пульсоксиметром

17:20, 06.08.2022

На початку минулого року компанія OnePlus вийшла на ринок розумних годинників з гаджетом OnePlus Watch. Як тепер повідомляють мережеві джерела, незабаром OnePlus анонсує новий смарт-хронометр відносно доступну модель Nord Watch.

Нагадаємо, годинник OnePlus Watch (показаний на першому зображенні) обладнаний круглим 1,39" дисплеєм AMOLED з роздільною здатністю 454x454 точки, контролером Bluetooth 5.0 LE, приймачем GPS, 4 Гбайт вбудованої флеш-пам'яті та акумулятором на 402 мА.

Модель OnePlus Nord Watch буде оснащена сенсорним екраном прямокутної форми. У правій бічній частині корпусу розташується «заводна» головка. Йдеться про тривалий час автономної роботи.

У оснащення увійдуть сенсор частоти серцевих скорочень та пульсоксиметр для вимірювання рівня вмісту кисню у крові (SpO2). Пристрій зможе відстежувати якість та тривалість сну, а також інші стандартні показники.

Інформація про новинку, що готується, вже з'явилася на сайтах деяких регуляторів. Ціна, за чутками, може бути на рівні $60–$65. Вийдуть модифікації у білому та чорному виконанні.

Потрібно додати, що смарт-годинник нового покоління незабаром представлять багато компаній. Зокрема, очікується анонс гаджетів Amazfit GTR 4 та GTS 4, Oppo Watch 3, Samsung Galaxy Watch5 та Watch5 Pro та ін.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна