Наближається випуск смартфона Redmi K50 Extreme Edition із чіпом Snapdragon 8+ Gen 1

16:22, 06.08.2022

Китайська компанія Xiaomi опублікувала тизер, який передбачає швидку презентацію потужного смартфону Redmi K50 Extreme Edition: апарат дебютує до кінця поточного місяця.

Відомо, що серцем новинки послужить флагманський процесор Qualcomm - чіп Snapdragon 8+ Gen 1, що містить вісім обчислювальних ядер з тактовою частотою до 3,2 ГГц і передовий 5G-модем. Спостерігачі вважають, що Redmi K50 Extreme Edition стане найдоступнішим смартфоном Xiaomi із названим процесором.

За чутками, апарат отримає 6,67-дюймовий дисплей AMOLED із частотою оновлення 120 Гц та підтримкою технології HDR10+. Об'єм оперативної пам'яті становитиме до 12 Гбайт, місткість флеш-накопичувача - до 256 Гбайт.

Новинці приписують наявність тильної камери з 200-мегапіксельним основним сенсором, 8-мегапіксельним блоком з ширококутною оптикою та 2-мегапіксельним датчиком. Фронтальна камера зможе створювати 20-мегапіксельні зображення.

Живлення нібито забезпечить акумуляторна батарея ємністю 5000 мАч з підтримкою швидкого заряджання потужністю 120 Вт. Смартфон поставлятиметься з операційною системою Android 12, доповненою фірмовою надбудовою MIUI 13.

За оцінками IDC, у другому кварталі поточного року по всьому світу було відвантажено близько 286 млн смартфонів, що на 8,7% менше результату річної давності. Xiaomi займає третє місце у рейтингу провідних постачальників з часткою 13,8%.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна