Кардинальних змін у камері Samsung Galaxy Z Fold4 не варто чекати, але телевік там буде

12:10, 16.05.2022

Смартфон Samsung Galaxy Z Fold4 не перетвориться на справжній камерофон на рівні флагманів компанії.

Інсайдер Ice Universe закликає не чекати дива в цьому питанні: "Не чекайте кардинальних змін у камері від цього телефону вагою менше 260 грамів. Ідея Samsung полягає в тому, щоб зробити смартфон тонким і простим у використанні. Конфігурації камери достатньо, а решта залежить від оптимізації ПЗ".

Далі він написав, що Fold4 отримає основний датчик роздільною здатністю 50 Мп, ширококутний обїєктив роздільною здатністю 12 Мп і такого ж роздільної здатності телевік з 3х оптичним зумом. Правда, саме остання камера нібито буде найкращим подібним телевіком серед смартфонів Samsung, перевершивши навіть Galaxy S22 Ultra.

У Ice Universe дуже хороша репутація: він багато разів повідомляв точну інформацію про смартфони та датчики зображення Samsung, включаючи анонси нових сенсорів роздільною здатністю 50 та 200 Мп. Також він першим показав точні зображення смартфонів із екранами-водоспадами. Однак він каже, що в Fold4 корейський гігант зробить наголос на товщині, а недавній рендер Fold4 супроводжувався даними про товщину в 7,1 мм, що на 0,7 мм більше, ніж у Fold3. І цю інформацію надав OnLeaks, котрий взагалі практично ніколи не помиляється.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна