lifecell підключився до національного роумінгу в Україні

01:30, 14.03.2022

Друзі, відтепер в національному роумінгу можна користуватись і мобільним інтернетом!
Абоненти, які перебувають в гостьовій мобільній мережі в Україні, можуть користуватися не лише голосовими дзвінками та SMS, а й мобільним 2G/3G інтернетом на базовій швидкості до 512 кбіт/с.

Для абонентів lifecell національний роумінг працює автоматично. Якщо підключення до мережі іншого оператора не відбувається - необхідно здійснити ручні налаштування.
Тарифікація зберігається відповідно до тарифного плану, яким ви користуєтесь.

Не забувайте, що підключення національного роумінгу передбачає значне навантаження на мережі операторів. Для того, щоб всі абоненти мали доступ до зв’язку в критичних ситуаціях, варто:

  • вимкнути автозавантаження медіа в месенджерах;
  • встановити низьку якість перегляду відео в YouTube;
  • надавати перевагу Wi-Fi, там де є така можливість.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 13 березня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 13 березня 2022 року01:27 14.03.2022

    Критична інфраструктура та національна мережа Укртелекому працюють. Послуги телефонії та інтернет-доступу надаються в усіх областях за винятком Чернігівської.

  • Vodafone підключився до національного роумінгу в УкраїніVodafone підключився до національного роумінгу в Україні01:24 14.03.2022

    Українські мобільні оператори реалізували нову можливість в рамках національного роумінгу. Відтепер, абоненти, які перебувають в гостьовій мобільній мережі в Україні, можуть користуватися і мобільним інтернетом на швидкості до 512 кб/с.

  • Київстар підключився до національного роумінгу в УкраїніКиївстар підключився до національного роумінгу в Україні01:14 14.03.2022

    Продовжуємо працювати над тим, щоб у наших клієнтів завжди був мобільний зв'язок. Відтепер, якщо у вашому місті тимчасово не працює мережа одного з мобільних операторів, ви можете підключитися до іншого та користуватися не лише дзвінками й SMS, а ще й мобільним інтернетом на швидкості до 512 Кбіт/с.


купить телефон в Одесі, Україна