lifecell показала героїв телекому нашого часу

13:52, 31.03.2022

Щодня ми розповідаємо про безліч важливих новин для наших абонентів. Це і нараховані ГБ та хвилин, і спеціальні умови користування сервісами під час воєнного стану в Україні та багато іншого.

Проте сьогодні ми хочемо розповісти про роботу та подякувати всім нашим інженерам і підрядникам, які кожен день роблять майже неможливе – відновляють зв'язок у гарячих точках, щоб наші абоненти могли зателефонувати близьким, запитати «Як ти?» та у відповідь почути «Все добре, я у безпеці».

Ваш внесок у перемогу України безцінний!

У найкоротші терміни наші герої оптимізували роботу мережі в різних областях, щоб максимально розширити ємність як 2G-зв’язку в понад 400 населених пунктах, так і послуги доступу до швидкісного мобільного інтернету 3/4G у понад 100 населених пунктах в регіонах, куди евакуювались українці із гарячих точок. У зонах активних бойових дій все частішими стають випадки виведення з ладу обладнання та каналів зв’язку. Основною причиною є бомбардування та, як наслідок, порушення електропостачання. Щоб забезпечувати мобільний зв'язок, наші співробітники ведуть відновлювальні роботи по всій території країни.
Досить часто це відбувається під обстрілами та з великим ризиком попадання під ракетні удари.

Тож давайте всі разом підтримаємо наших героїв! Ви - наша гордість!
Додаємо світлини «без прикрас», сповнені подяки та гордості за вашу роботу!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна