Microsoft зареєструвала торгову марку Contraband - екшену від творців Just Cause

13:27, 09.06.2022

Анонсований торік екшен Contraband від авторів Just Cause може з'явитися на майбутньому заході Xbox & Bethesda Games Showcase. На сайті Бюро з патентів та товарних знаків Сполучених Штатів (USPTO) було виявлено зареєстровану 6 червня торгову марку гри. Права належать Microsoft.

Contraband - це кооперативна гра з відкритим світом, яку студія Avalanche Studios представила на E3 2021. Самі розробники називають проект "найамбітнішим і захоплюючим". Дія Contraband розгортається у вигаданому світі під назвою Баян у сімдесяті роки минулого століття.

Відомо, що розробка гри ведеться на Apex Engine. На ньому ж Avalanche Studios створила серію Just Cause. Відомо про гру дуже мало. За чутками, Contraband запропонує тактичні битви на транспортних засобах — щось схоже вже було у Mad Max.

Contraband буде консольним ексклюзивом Xbox Series X та Series S, але також вийде на ПК. Точна дата релізу не оголошена, але, за інформацією журналіста Windows Central Джеза Кордена (Jez Corden), кооперативний екшен був запланований на 2022 рік, однак у результаті його перенесли на 2023-й.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна