Мінцифра співпрацюватиме з Nokia. Компанія надає Україні 5 000 Wi-Fi роутерів

11:53, 22.01.2023

Мінцифра та Nokia продовжать спільно розвивати інтернет та зв'язок в Україні. Під час відрядження у Давосі Михайло Федоров зустрівся із CEO Nokia Пекка Лундмарком.

Домовилися спільно:

  • покращувати українську телеком-інфраструктуру
  • інтегруватися в міжнародний телеком-ринок
  • збільшити кількість телеком-фахівців в Україні
  • підсилити потужність українських інтернет-мереж

Крім цього, CEO Nokia запропонував створити локальну групу експертів для консультування з відновлення, підвищення стійкості та модернізації цифрової інфраструктури.

З початку повномасштабного вторгнення компанія передала Україні 1 770 роутерів, які вже забезпечують інтернетом укриття шкіл. Незабаром надійде друга партія — ще 3 230 роутерів.
Завдяки цьому ще більше українських школярів зможуть продовжувати навчання і бути на зв’язку з батьками під час повітряних тривог.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Все об инвестицияхВсе об инвестициях11:42 22.01.2023

    Инвестиции могут вам помочь не только сохранить накопленные средства, но и преумножить их. Главное помнить о том, что торговля активами всегда связана с риском, поэтому важно стараться минимизировать его.

  • Курси iOS-розробників: особливості та переваги програмування на SwiftКурси iOS-розробників: особливості та переваги програмування на Swift14:36 21.01.2023

    Згідно зі статистикою, мільярди пристроїв працюють під iOS. Телевізори, ноутбуки та інша електроніка перенасичена розумними програмами. Завдяки цьому люди можуть замовляти їжу, дивитися фільми чи спілкуватися один з одним.

  • Приватбанк розширює мережу енергонезалежних відділень у столиціПриватбанк розширює мережу енергонезалежних відділень у столиці13:28 21.01.2023

    ПриватБанк тримає фінансовий фронт та забезпечує безперебійну роботу та розширення банківської мережі у всіх регіонах, де це безпечно. Сьогодні нове відділення ПриватБанку відкрило свої двері клієнтам у Святошинському районі столиці (вул. Академіка Булаховського, 3А).


купить телефон в Одесі, Україна