Мобільний онлайн перекладач: користуємось і вивчаємо мову через смартфон

18:37, 26.01.2016

Мобільні додатки наразі можуть допомогти практично у всьому до чого не потрібно прикладати реальну фізичну силу і характерний лише людині інтелект. Деякі з них збирають статистику про фізичні кондиції свого власника, інші допомагають готувати смачні страви, розважають і дивують, роблять покупки, знаходять нових друзів, а деякі просто навчають новому. До останніх можна віднести перекладачі та обучаючі програми. Про перші і піде мова у цьому тексті.

Статистика пошукових запитів Google свідчить, що перекладач з англійської на українську є найбільш популярним напрямком в нашому регіоні. Мабуть, така ситуація характерна для всіх країн СНД. Це і не дивно, адже діти починають вчити мову Великобританії починаючи з дитсадків. Потім іде школа, університет, робота. От на останній, як правило, рух у напрямку вдосконалення словарного запасу і розмовної мови закінчується.

З роками слова забуваються і тут вже ніяк не обійтись без того, щоб задіяти українсько англійський перекладач.

Наразі є два шляхи найбільш вдалого вирішення даної проблеми. Перший – використовувати мобільний додаток на Android або під операційну систему від Apple на своєму iPad або iPhone. Це доволі вдале рішення, але може бути не дуже корисним і практичним якщо ви доволі часто користуєтесь не лише смартфоном або планшетом, а ще і стаціонарним комп’ютером або ноутбуком. В такому випадку краще одразу почати користуватися онлайн сервісом перекладу.

Добре зроблений сайт має приємний інтерфейс, яким легко користуватись на будь-якому пристрої. Адаптивний дизайн буде правильно показувати форми перекладу та меню на екрані з будь-якою діагоналлю. Функціонал сервісу має вміти розпізнавати напрямок перекладу, ділитись результатом у соціальних мережах, або відправляти його на поштову криньку.

Таких сайтів в мережі достатньо. Знайти той, що підійде саме Вам, буде доволі просто.
Наша порада, якщо робите переклад – намагайтесь декілька разів переглянути та повторити про себе результат. В такому випадку ви точно зможете збагатити свій словарний запас англійських слів і вдосконалити вимову. Варто зазначити, що для правильного перекладу з української мови потрібно знати і рідну мову та писати без помилок, не вживати абревіатури та скорочення. Якщо перекладаєте речення, то варто робити його простим та правильно розташовувати підмет, присудок і інші члени речення.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Anton: класний! дякую за статтю... Подмигиваю
ответить18:20 19.07.2016

:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Обзор смартфона XiaomiОбзор смартфона Xiaomi18:31 25.01.2016

    В девяностых годах прошлого века товары китайского производства относились к ассортименту для бедных, а сегодня купить телефон Xiaomi не менее престижно, что Apple или Samsung.

  • Растения против Зомби - легендарная игра для мобильныхРастения против Зомби - легендарная игра для мобильных14:36 24.01.2016

    Уже несколько лет существует игра Растения против Зомби от знаменитой студии PopCap Games, которая занималась созданием известной Zuma. Это название известно, наверное, каждому, кто хоть раз играл в компьютерные игры.

  • 6 причин покупать обычные мобильные телефоны6 причин покупать обычные мобильные телефоны17:39 22.01.2016

    До 2000-х годов основными средствами связи в нашей стране были домашние и рабочие стационарные телефоны. Еще звонить можно было из телефонных будок во дворах или почтовых отделений.


купить телефон в Одесі, Україна