Мультишеринг документів через Дію — Уряд ухвалив постанову

23:33, 16.04.2024

Тепер в установах українці через Дію зможуть ділитися копіями й даними не лише цифрових документів, а й довідок про доходи, ОК-5, ОК-7. І це все за один раз у кілька кліків. Швидко, зручно й без купи ксерокопій.

Зараз, щоб надіслати такий набір документів, потрібно відправити копії цифрових документів через Дію, а копії довідок надсилати окремо. З мультишерингом процес стане набагато швидшим і простішим.

Як працюватиме мультишеринг?

Компанія надсилає запит на кілька документів, а ви підтверджуєте його Дія.Підписом у застосунку. Один підпис — і всі потрібні цифрові копії документів передаються до установи. А також поля в електронних заявах і договорах автоматично заповнюватимуться даними за допомогою мультишерингу.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Як створити сайт: етапи розробки від ідеї до запускуЯк створити сайт: етапи розробки від ідеї до запуску22:36 08.04.2024

    У сучасному цифровому віці наявність веб-сайту є невід'ємною частиною успіху будь-якого бізнесу. Сайт не тільки підвищує видимість бренду в Інтернеті, але й слугує основною платформою для взаємодії з потенційними та існуючими клієнтами.

  • Одружитися за кілька кліків можна буде в ДіїОдружитися за кілька кліків можна буде в Дії01:08 03.04.2024

    Уряд ухвалив Постанову щодо реєстрації шлюбу онлайн. Тепер українці одружуватимуться просто в застосунку. Це особливо важливо для пар, які через війну не можуть бути поруч.

  • Масові SMS-розсилки для бізнесу як джерело заявокМасові SMS-розсилки для бізнесу як джерело заявок16:23 02.04.2024

    Вони надходять навіть туди, де немає Інтернету. Люди отримують їх незалежно від того, чи користуються вони певною платформою, застосунком або соціальною мережею. Мова про старі добрі SMS-розсилки — один із маркетингових інструментів, який стимулює продажі.


купить телефон в Одесі, Україна