Наближається вихід смартфона Nokia Style+ з потрійною камерою та батареєю на 4900 мАг

01:21, 25.06.2022

Інтернет-джерела повідомляють, що компанія HMD Global готує до випуску черговий смартфон Nokia середнього рівня — апарат Nokia Style+, інформація про який з'явилася на сайтах низки регуляторів.

Пристрій має кодове позначення TA-1448. Відомості про нього вже занесені до баз даних організації Wi-Fi Alliance і Федеральної комісії зі зв'язку США (FCC). А це означає, що офіційна презентація новинки вже не за горами.

Відомо, що смартфон буде наділений процесором з інтегрованим модемом 5G, але точна модель чіпа не розкривається. Ходять чутки, що це може бути Snapdragon 480 Plus. Рішення містить вісім ядер Kryo 460 із тактовою частотою до 2,2 ГГц, графічний прискорювач Adreno 619 та модем Snapdragon X51 5G.

У оснащення увійде потрійна тилова камера: вона об'єднає 48-мегапіксельний основний сенсор, 5-мегапіксельний блок із ширококутною оптикою та 2-мегапіксельний датчик. Фронтальна камера зможе створювати 16-мегапіксельні зображення.

Вказані ширина та висота корпусу — 76,4 та 166,1 мм. Живлення забезпечить акумуляторна батарея ємністю 4900 мАг за допомогою 20-ватної зарядки. Операційна система - Android 12 "з коробки".

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна