Нарешті з USB-C - Apple представила новий iPad з екраном 10,9 дюйма, 5G, свіжим дизайном та портом USB-C замість Lightning

07:30, 19.10.2022

Сьогодні Apple представила новий iPad - модель вже дісталася 10-го покоління. Нововведень не дуже багато, але як мінімум одне дуже очікувано: бюджетний iPad позбувся роз'єму Lightning і, як і «старші брати», перейшов на USB-C.

Планшет отримав екран з діагоналлю 10,9 дюйма і тоншою рамкою, пласку бічну рамку і по-новому встановлену веб-камеру (при відеотелефонії та в більшості ситуацій планшет планується використовувати горизонтально, а не вертикально).

Apple прибрала роз'єм для навушників і кнопку Home – сканер відбитків Touch ID вбудований у кнопку включення. Планшет підтримує Wi-Fi 6 та 5G. Що стосується апаратної платформи, то в її основі лежить SoC A14 Bionic – така сама, як у iPhone 12 (у планшеті минулого покоління використовувалася SoC A13 Bionic). В основній камері використовується 12-мегапіксельний сенсор (дозвіл датчика фронтальної камери теж 12 Мп).

Новий бюджетний iPad сумісний із клавіатурою Magic Keyboard Folio та стілусом Apple Pencil першого покоління. Замовлення в США приймають із сьогоднішнього дня, старт роздрібного продажу — 26 жовтня.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна