Навушники Samsung Galaxy Buds 2 Pro отримають 10-мм динаміки та підтримку Bluetooth 5.3

00:36, 06.08.2022

Інтернет-джерела опублікували прес-зображення та інформацію про характеристики повністю бездротових навушників (TWS) занурювального типу Galaxy Buds 2 Pro, які готує до випуску компанія Samsung.

Новинка показана на рендерах у трьох кольорах - Zenith Grey (сіро-чорний), Zenith White (білий) і Bora Purple (фіолетовий). Повідомляється, що навушники наділені 10-мм драйверами. Навушники створені за участю фахівців AKG в галузі аудіотехніки.

В комплекті входить контролер Bluetooth 5.3. Реалізовано систему інтелектуального активного шумоподавлення (ANC). Режим Transparency Mode дозволить почути певні звуки зовнішнього світу.

Модулі мають захист від вологи та пилу відповідно до стандарту IPX7. Час автономної роботи становитиме до восьми годин на одній зарядці (без ANC). Зарядний футляр дозволить довести це значення до 29 годин.

Офіційна презентація Galaxy Buds 2 Pro очікується 10 серпня в рамках заходу Samsung Galaxy Unpacked, де дебютують смартфони з гнучким дисплеєм Galaxy Z Fold 4 і Galaxy Z Flip 4. Ціна навушників складе приблизно 230 євро.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна