Інженерний зразок смартфона Google Pixel 7 вже з'явився на eBay

19:36, 31.05.2022

Компанія Google вже анонсувала підготовку флагманських смартфонів Pixel 7 і пообіцяла їх випустити пізніше, але точно цього року. Робота над новинками йде повним ходом і навіть трапляються витоки. Про це свідчить поява на майданчику інтернет-аукціонів eBay інженерного зразка Pixel 7.

Людина, яка продає прототип Pixel 7, оцінила пристрій у скромні $510. За цю ціну покупець отримає смартфон із накопичувачем на 128 Гбайт у кольорі Stormy Black. Судячи з опублікованих зображень, пристрій повністю функціональний.

В описі сказано, що апарат працює під Android 13 та має в оснащенні набір фірмових додатків. IMEI пристрою не міститься в чорних списках, а сам пристрій розблокований — підтримує SIM-картки будь-яких операторів.

Звичайно, навряд чи прототип Pixel 7 приверне багато уваги. Оскільки мова йде про інженерний зразок, у разі потреби Google може віддалено заблокувати його. У цьому випадку смартфон перетвориться на «цеглу». При цьому поява повнофункціонального Pixel 7 на eBay може говорити, що розробка смартфона підходить до завершення.

Цікаво, що при уважному розгляді зображень, доданих до лота, можна побачити, що продавець робить знімки Pixel 7 на камеру Pixel 7 Pro (це видно у відображенні на корпусі смартфона на одному зі знімків). При цьому продуктивніша модель серії серед лотів на eBay помічена не була.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна