Ніяких інновацій в Apple після смерті Стіва Джобса, - засновник Smartisan критикує компанію з Купертіно

14:46, 14.06.2022

Компанія Smartisan, заснована в Пекіні в 2012 році відомим китайським підприємцем Ло Юнхао, випустила кілька моделей смартфонів, які так і не стали надто популярними.

Ло Юнхао недавно заявив, що тепер вирішив повністю присвятити себе технологіям доповненої реальності. Він заявив, що поки що на ринку немає популярних AR-пристроїв, але відомо, що над такою гарнітурою працює Apple.

Ло Юнхао визнав, що Apple стабільно випускає хороші пристрої з погляду апаратної начинки та характеристик, однак він заявив, що не чекає від компанії чогось інноваційного і що, більше того, за 11 років після смерті Стіва Джобса компанія так і не представила помітних інновацій, а деякі продукти навіть мають явний регрес.

Засновник Smartisan визнав, що весь світ з нетерпінням чекає на новинки Apple тільки тому, що зараз це найбагатша технологічна компанія у світі.

За чутками, AR-гарнітура компанії вийде наприкінці цього року чи наступного року.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Деловой перевод: кому доверить и почему?!Деловой перевод: кому доверить и почему?!20:04 13.06.2022

    Выучить новый язык – полезно в плане саморазвития и рационально с прицелом на новую должность, если планируете использовать его для общения или в рабочих целях. Можно ли после года или двух обучения браться за сложные тексты и «тяжелые» книги на иностранном языке?

  • Курсы английского или занятия с репетитором: как определиться с выборомКурсы английского или занятия с репетитором: как определиться с выбором15:59 13.06.2022

    В последнее время многие люди приняли решение, что им стоит освоить английский в Харькове или других городах Украины. Благодаря приобретенным знаниям и развитым навыкам, перед человеком открывается много отличных возможностей и заманчивых перспектив.

  • Распространенные ошибки при настройке контекстной рекламыРаспространенные ошибки при настройке контекстной рекламы14:09 12.06.2022

    Контекстная реклама – один из наиболее эффективных инструментов, созданных в сфере маркетинга. Он позволяет привлекать заинтересованную аудиторию и одновременно чётко контролировать расходование бюджета.


купить телефон в Одесі, Україна