Один з головних інженерів Apple втік із компанії через примус до роботи в офісі

18:47, 12.05.2022

Один з найбільших фахівців у галузі штучного інтелекту та машинного навчання, колишній член науково-дослідного відділу Google Brain та лабораторії OpenAI Ян Гудфеллоу терміново звільнився з Apple через небажання повертатися з віддаленого формату до роботи в офісі.

У Apple Гудфеллоу обіймав посаду керівника з машинного навчання у Групі спеціальних проектів. Перед звільненням він розіслав співробітникам електронного листа, в якому зазначив, що його звільнення почасти пов'язане з небажанням повертається до роботи в офісі.

Позицію Гудфеллоу поділяють багато співробітників Apple: багато хто з невдоволенням прийняв нові вимоги компанії, що до 11 квітня з офісу потрібно працювати як мінімум 1 день на тиждень, до 2 травня - не менше 2 днів, а до 23 травня - не менше 3 днів.

Теги:Apple

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Михайло Федоров взяв участь у відкритті Паризького кіберсамітуМихайло Федоров взяв участь у відкритті Паризького кіберсаміту13:19 12.05.2022

    Надійний кіберзахист — це основа цифрової держави, яку ми будуємо. Сьогодні кіберфронт є одним із найважливіших у війні з російським агресором. Ми не тільки захищаємося, а й активно ведемо боротьбу проти ворога.

  • Nintendo Switch 2 або Switch Pro на підході?Nintendo Switch 2 або Switch Pro на підході?13:16 12.05.2022

    Схоже, що компанія Nintendo знаходиться на тому етапі, коли повністю заперечувати роботу над новою ігровою консоллю вже безглуздо. Нагадаємо, раніше в тій чи іншій формі компанія стверджувала, що не варто очікувати на наступницю Switch найближчим часом.

  • lifecell - замовляйте послуги через застосунок, повернемо 20% бонусами на рахунок!lifecell - замовляйте послуги через застосунок, повернемо 20% бонусами на рахунок!13:11 12.05.2022

    Замовляйте послуги через застосунок, повернемо 20% бонусами на рахунок! А у нас нова акція з чудовими умовами: перезамовляйте пакет послуг за тарифом раніше або замовляйте додаткові послуги (інтернет, хвилини та SMS по Україні) у мобільному застосунку «Мій lifecell» та отримайте 20% кешбеку бонусами за кожне замовлення!


купить телефон в Одесі, Україна