Офіційно: за мотивами God of War, Horizon та Gran Turismo випустять серіали

10:00, 26.05.2022

Користувач форуму ResetEra під ніком Nightengale звернув увагу, що в рамках сесії питань та відповідей на презентації для інвесторів Sony Pictures Entertainment підтвердила екранізацію ще кількох ігрових франшиз Sony.

Нагадаємо, у березні портал Deadline повідомив, що у потоковому сервісі Prime Video від Amazon вийде серіал за мотивами фентезійних слєшерів God of War. Як з'ясувалося, це справді так.

Крім God of War, у Sony планують випустити телевізійні екранізації постапокаліптичної серії Horizon (шоу займеться стрімінговий гігант Netflix) та культової гоночної франшизи Gran Turismo (без подробиць).

Всі три франшизи зараз перебувають на слуху: Horizon Forbidden West і Gran Turismo 7 вже дебютували на PS4 і PS5, а God of War Ragnarok готується до релізу до кінця поточного року.

Всього у виробництві PlayStation Productions знаходиться 10 проектів з мотивів інтелектуальної власності Sony, включаючи серіали The Last of Us (HBO) і Twisted Metal (Peacock), а також повнометражний фільм Ghost of Tsushima.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна