Перші деталі про Redmi Note 12 проникли задовго до анонсу

23:09, 10.06.2022

У жовтні 2021 року Redmi представила Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro+ 5G і Redmi Note 11 5G у Китаї, а в жовтні 2022 року очікується анонс серії Redmi Note 12. Відомий інформатор Digital Chat Station видав деяку інформацію до анонсу.

Digital Chat Station заявив, що отримав доступ до раннього прототипу пристрою, який був оснащений плоским екраном та отвором камери, розташованим у центральній верхній частині дисплея. Він не повідомив про розмір і роздільну здатність екрана, але підтвердив, що дисплей буде підтримувати високу частоту оновлення.

Що стосується задньої панелі, там розташована потрійна основна камера з 50-мегапіксельним датчикам зображення. У розташуванні та характеристиках модулів немає жодних змін. Тобто в плані фото- та відеоможливостей Redmi Note 12 може не надто відрізнятися від свого попередника. Джерело додало, що модуль камери оснащений горизонтальним світлодіодним спалахом. Інших деталей про смартфон поки що немає.

Нагадаємо, зовсім недавно Redmi нещодавно випустила смартфони Redmi Note 11T Pro, Note 11T Pro+ та Note 11 SE у Китаї. Раніше виробник заявив, що оновлюватиме лінійку двічі на рік.

Digital Chat Station першим точно повідомив характеристики та дати виходу Redmi K50 та Xiaomi 12.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна