Планшет Apple iPad Air 5 2022: 3 важливих причини придбати універсальний компактний пк

11:32, 28.08.2022

iPad Air п'ятого покоління вже лежить на полицях і чекає на своїх власників. Планшет оновили, але на 100% сказати, що він повністю новий та унікальний у лінійці виробника ми не можемо. Пристрій став більш конкурентним та змінився в плані дизайну, отримав процесор Apple M1 від «дорослих» комп’ютерів та підтримку 5G.

На початку статті, зібравши відгуки від власників планшету iPad Air 5 2022, коротко виділимо його позитивні моменти та нюанси, які варто знати перед замовленням.

Плюси

  • Неймовірна продуктивність чіпсету M1 (деякі оглядачі називають пристрій ТОП планшетом по співвідношенню швидкості роботи і ціни)
  • Відточена операційна система iPadOS 15 (є думки, що вона на 1,5-2 кроки попереду Android 13)
  • Яскрава зовнішність (з дизайнерами з Купертіно складно конкурувати)
  • Дуже хороші камери (навіть власники айфонів минулих поколінь заздрять)
  • Висока автономність (товщина корпусу показує високу інженерну майстерність ідеологів нового Айпад)

Можливі обмеження

  • Дисплей 60 Гц

Розберемося з більшістю нюансів детально.

Дисплей iPad Air 5 2022

В цілому актуальний iPad Air став набагато ближчий до моделі iPad Pro 11. Одна важлива відмінність – відсутність адаптивної частоти оновлення. Остання має одне значення – 60 Гц, при діагоналі екрану в 10,9 дюйма та роздільній здатності 1640х2360 пікселів. Підвищений параметр частоти оновлення не актуальний для більшості користувачів і реально його можуть оцінити лише ігромани. Але лише ті гравці, які вже спробували і звикли до таких дисплеїв на інших пристроях.

Камера Айпад Air 5

У той час як камери на планшетах, як правило, не такі цікаві, як їхні побратими в смартфонах, Apple оновила фронтальну камеру на iPad Air 5, щоб вона відповідала потребам навіть вимогливих користувачів. Використано надширококутний фронтальний модуль на 12 Мпікс., що робить його чудовим вибором при зйомці групових селфі.

Автономність

Час автономної роботи залишається на сталому рівні, якщо порівнювати з попередниками, незважаючи на суттєве зростання продуктивності. Виробником заявлено 10 годин автономної роботи, це підтверджують реальні власники.

Купити iPad Air в Одесі можна в магазині SKAY.UA оформивши замовлення на сайті або відвідавши торгову точку де на вас чекають ввічливі та компетентні консультанти. Спеціально для нових покупців та улюблених клієнтів ми пропонуємо хороші знижки на техніку Apple, а також надаємо можливість купити техніку в кредит.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Чому гріється смартфон та як цьому запобігтиЧому гріється смартфон та як цьому запобігти22:19 26.08.2022

    Сучасні смартфони за своєю функціональністю стали близькими до комп’ютерів. Вони мають потужні процесори, здатні відтворювати відео, ігри та складні програми. Оснащені великим сенсорним дисплеєм та потужною батареєю.

  • Хостинг: назначение, виды, советы по выборуХостинг: назначение, виды, советы по выбору02:43 26.08.2022

    Любой пользователь Интернета просматривает огромное количество всевозможных сайтов. Возникает вопрос: где они хранятся? Чтобы ответить на него, следует разобраться, что такое хостинг?

  • Как заработать на криптовалюте - ТОП-5 способов: нужен обменник и холодная головаКак заработать на криптовалюте - ТОП-5 способов: нужен обменник и холодная голова01:41 26.08.2022

    Рынок криптовалюты стал потенциальным источником заработка не только для трейдеров, ITшников, программистов, но и обычных людей. Для того чтобы начать изучение этой сложной сферы в первую очередь следует разобраться с тем, как менять криптовалюту, а также возможные возможными направлениями получения прибыли от крипты.