Представлено годинник Casio G-Shock Rangeman: датчики ЧСС і SpO2, GPS, компас і сонячна батарея

15:20, 10.02.2024

Лінійка годинників Casio G-Shock поповнилася новою моделлю Rangeman. Цей пристрій знаходиться десь посередині між звичайним захищеним годинником і справжнім розумним годинником. Тут немає сенсорного екрана, а управління - виключно за допомогою кнопок, але Rangeman може відображати повідомлення про вхідні дзвінки, електронні листи і замітки календаря. Щоправда, тут немає можливості відповідати на вхідні повідомлення готовими відповідями.

Casio G-Shock Rangeman підтримують визначення ЧСС і можуть вимірювати насичення крові киснем. Також є крокомір і можливість оцінки якості сну. Годинник оснащений висотоміром і електронним компасом.

Водозахист досить серйозний - 20ATM. Тобто Casio G-Shock Rangeman підходить для підводного плавання. Інтегрована сонячна батарея служить для безперервної індикації часу. А, наприклад, під час роботи GPS автономність становить 14 годин. Вартість Casio G-Shock Rangeman становить 500 доларів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Представлено розумний годинник Motorola Moto Watch 40Представлено розумний годинник Motorola Moto Watch 4023:41 07.02.2024

    Асортимент Motorola поповнився розумним годинником Moto Watch 40 вартістю 65 доларів. Як і завжди в таких випадках, технічно це фітнес-браслет без повноцінної ОС. Зате у нього досить великий екран діагоналлю 1,57 дюйма.

  • Фітнес-браслет Samsung Galaxy Fit3 до виходу готовийФітнес-браслет Samsung Galaxy Fit3 до виходу готовий22:35 31.01.2024

    Фітнес-браслет Samsung Galaxy Fit2 вийшов у 2020 році, і відтоді пристрій не оновлювався. Але зараз Samsung готова представити наступника. Ба більше, пристрій обзавівся власною сторінкою на сайті Samsung в ОАЕ - і там розкрито всі характеристики.

  • Samsung працює над датчиком вимірювання рівня глюкози в крові без проколу шкіриSamsung працює над датчиком вимірювання рівня глюкози в крові без проколу шкіри21:52 23.01.2024

    Компанія Samsung працює над створенням сенсора для неінвазивного вимірювання рівня глюкози в крові та безперервного контролю артеріального тиску. Про це розповів віце-президент компанії Хон Пак (Hon Pak), який керує цим проектом.


купить телефон в Одесі, Україна