Представлено вступний ролик до гри S.T.A.L.K.E.R. 2

12:47, 16.06.2022

Незалежна студія GSC Game World у рамках трансляції Xbox Games Showcase Extended представила трихвилинний вступний ролик свого постапокаліптичного шутера з відкритим світом S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

Записане на відео демонструє, як у Чорнобильську зону відчуження заїжджає вантажівка з людиною, що лежить у кузові (нагадує початок першої гри), поки водій слухає по радіо інтерв'ю з дослідником Зоні лікарем Даліним.

Далін впевнений, що перспективи, що відкриваються Зоною, переважають можливі ризики. За вікном вантажівки тим часом посилюється паранормальна буря. Чим ролик закінчується дивіться самі.

«Незважаючи на всі загрози, що ховає подорож у невідомість зі звичного світу, який ми ще вчора називали "будинком". Чи намагатимемося ми зрозуміти людську натуру, що змінюється під призмою нової реальності?» - запитують розробники.

Реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl очікується у 2023 році на PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store), Xbox Series X та S, а також у Game Pass. Гра не буде продаватись у росії і не отримає озвучення на російському мові.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна