Тактичну стратегію Commandos 3 до кінця року оновлять для ПК та консолей

21:39, 14.06.2022

Видавництво Kalypso Media та студія-розробник Raylight Games представили Commandos 3: HD Remaster – ремайстер третьої гри у культовій серії тактичних стратегій. Анонс супроводжувався хвилинним трейлером.

Як стало відомо, Commandos 3: HD Remaster запропонує повністю перероблені тривимірні моделі та текстури, підтримку роздільної здатності аж до 4K, підтягнуті задники та заставні ролики, покращене управління та інтерфейс.

Крім іншого, до оновленої Commandos 3 додадуть удосконалений навчальний режим і підказки для новачків, рівень складності «Новобранец», а також розширені межі картки для «гнучкішого геймплею».

Гравцям належить очолити загін із шести унікальних бійців, який діє у тилу ворога в Європі під час Другої світової війни. У проекті будуть 12 місій на трьох фронтах та мультиплеєр («Бій на смерть», «Захоплення прапора»).

Commandos 3: HD Remaster надійде у продаж протягом вересня поточного року для PC (Steam, Microsoft Store), PlayStation 4, Xbox One та Nintendo Switch. Гра також буде доступна передплатникам Game Pass (PC та Xbox).

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна