Президент підписав Закон про електронну ідентифікацію та е-довірчі послуги

22:55, 04.01.2023

Президент України підписав Закон 2801-ІХ (законопроєкт 6173) про взаємне визнання кваліфікованих електронних довірчих послуг та імплементації законодавства Європейського Союзу у сфері електронної ідентифікації.

Що це означає?

Закон пришвидшує інтеграцію України до Єдиного цифрового ринку ЄС та наближає положення національного законодавства до європейських вимог у сферах електронної ідентифікації та електронних довірчих послуг.

Це дозволить українцям використовувати кваліфіковані підписи, отримані в ЄС, щоб мати послуги в Україні. Також це спростить електронну взаємодію з європейськими партнерами при веденні бізнесу.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Головні телеком-досягнення Мінцифри за 2022 рікГоловні телеком-досягнення Мінцифри за 2022 рік22:22 28.12.2022

    Попри повномасштабну війну, ми продовжуємо розгортати і відновлювати в Україні швидкісний інтернет. Щоб люди були на зв’язку з рідними, вчасно дізнавалися новини, працювали і вчилися навіть з укриттів.

  • Фонд розвитку інновацій переходить в управління МінцифриФонд розвитку інновацій переходить в управління Мінцифри21:52 27.12.2022

    Уряд ухвалив постанову про це. Тепер Фонд інновацій зможе системно реалізовувати ідеї, розвивати стартапи в напрямі military-tech під координацією Мінцифри.

  • Как CRM для лидов увеличивает продажиКак CRM для лидов увеличивает продажи20:56 27.12.2022

    Каждый бизнес стремится к увеличению прибыли, а это значит, что продаж всегда должно быть больше. Не каждый лид в итоге становится продажей. Чтобы конвертация лидов и заявок в продажи была высокой, нужны грамотно построенные воронки продаж и высокий уровень профессионализма менеджеров.


купить телефон в Одесі, Україна