Прототип Pixel 8 Pro показався на фото зі знайомим дизайном і потрійною камерою

16:59, 04.07.2023

У Мережу потрапили фото прототипу смартфона Google Pixel 8 Pro, анонс якого очікується цієї осені в жовтні. Незабаром після публікації на форумі Reddit ці фото були видалені разом з акаунтом, який їх розмістив, що говорить на користь того, що це не фейк.

Фото підтверджують, що Google використовує в новій моделі конфігурацію з трьох камер на "острівці" у вигляді довгастої таблетки, розміщеному на смузі, що традиційно оперізує тильну панель. Згідно з чутками, круглий отвір під масивом світлодіодних спалахів належить інфрачервоному термометру.

Написи на наклейках на тильній панелі вказують на те, що це прототип, призначений "тільки для тестування/оцінки". У полі "Редакція продукту" вказано слово husky - кодове ім'я Pixel 8 Pro. Цей прототип має 12 Гбайт оперативної пам'яті LPDDR5 виробництва Samsung і 128 Гбайт флеш-пам'яті формату UFS виробництва SK hynix.

Оскільки йдеться про прототип, можна припустити, що остаточна версія Pixel 8 Pro в чомусь відрізнятиметься від нього, хоча вже можна зробити висновок, що дизайн нової моделі багато в чому близький до дизайну її попередника.

Згідно з повідомленнями інсайдерів, Pixel 8 Pro буде оснащений 6,7-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2992 x 1344 точок і частотою оновлення 120 Гц. На тильній панелі смартфона розміщено камеру з 50-Мп датчиком Samsung ISOCELL GN2, 64-Мп датчиком Sony IMX787 з надширококутним об'єктивом і перископним телефотомодулем з 48-Мп сенсором ISOCELL GM5 і 5-кратним оптичним зумом. Роздільна здатність фронтальної камери, за чутками, буде такою ж, як у попередника, -11 Мп. Також повідомляється про чіп Google Tensor G3, акумулятор на 4950 мАг і підтримку мереж Wi-Fi 7.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна