Режисер F1 22 пояснив відсутність сюжетного режиму

11:06, 19.05.2022

Старший творчий керівник F1 22 Лі Мезер (Lee Mather) у недавньому інтерв'ю GamingBolt пояснив, чому цього року новий гоночний симулятор Codemasters та Electronic Arts залишився без сюжетного режиму.

Нагадаємо, «Формула перемоги», що дебютувала у F1 2021, пропонувала пройти шлях від перспективного випускника «Формули-2» до зірки «Формули-1» у компанії вигаданих персонажів і цілком реальної драми.

За словами Мезера, дворічний цикл виробництва не дозволив команді додати сюжетний режим у F1 22, але він обов'язково повернеться у майбутньому. Codemasters не збирається відмовлятися від цієї функції в рамках серії.

Виходячи зі слів Мезера про дворічний цикл розробки, можна припустити, що «Формула перемоги» з'явиться в умовній F1 23. Про це ще до анонсу F1 22 говорив інсайдер Том Хендерсон (Tom Henderson).

F1 22 вийде 1 липня на PC (Steam, Origin, Epic Games Store), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X та S. Крім стандартних атрибутів, проект запропонує ігровий простір «Життя F1», перегони формату «Спринт» та VR -Режим (ПК).

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна