Відео: Microsoft Flight Simulator отримала велике оновлення з покращеннями Італії та Мальти

02:35, 19.05.2022

Розробники з Asobo Studio випустили дев'яте оновлення із серії World Update для Microsoft Flight Simulator. Безкоштовний патч покращив території Італії та Мальти.

Для інсталяції оновлення потрібна версія Microsoft Flight Simulator 1.25.9.0. Поліпшення показали у трихвилинному трейлері.

Головні нововведення та зміни:

  • чотири створені вручну аеропорти: Палермо (Сицилія), Сондріо ??(Південний Тіроль), Больцано (Південний Тіроль), Марина-ді-Кампо (Ельба);
  • підвищення деталізації ста інших аеропортів;
  • нова фотограмметрія на основі супутникових знімків для 13 міст, зокрема Рима, Неаполя, Венеції, Мілана та Туріна;
  • 94 пам'ятки в Італії, в тому числі Ватикан, замок Кастель-дель-Монте, собор Святого Марка у Венеції, собор Санта-Марія-дель-Фьоре у Флоренції, Міланський собор, площа Пьяцца деі Міраколі в Пізі, маяк Капо Качча на узбережжі, Тріумфальна арка Костянтина, Пантеон та Олімпійський стадіон у Римі, стадіони «Альянц Стадіум» у Турині та «Дієго Армандо Марадона» («Сан-Паоло») у Неаполі, острів Ізола-Белла, фортеця Форт Бард та гірська вершина Матх
  • 11 визначних пам'яток на Мальті, в тому числі місто Мдіна, Собор Вознесіння Діви Марії (Ротонда Моста), вежа Святої Агати в Мелісі та Національний стадіон Мальти у селі Та'Калі;
  • три професійні польоти (Апенніни, Сардинія, Сицилія);
  • три оглядові польоти (Реджо-ді-Калабрія, аеропорт Палермо Фальконе-Борселліно, аеропорт Генуя Сестри);
  • три посадкові випробування (Венеція, Рим, Флоренція).

За традицією, вихід World Update супроводжує реліз нового транспорту із серії Local Legends. 19 травня у внутрішньоігровому магазині з'явиться італійський двокорпусний човен Савойя-Маркетті S.55 (Savoia-Marchetti S.55) — один з перших літаків, що перетнули Атлантичний океан.

Це вже третє оновлення віртуального світу у 2022 році. Попереднє, випущене у березні, було присвячене Португалії, Іспанії, Андоррі та Гібралтару, а лютневе – Австралії. У нещодавно опублікованій дорожній карті розробники вказали, що десяте World Update вийде в середині червня (його зміст поки що невідомий).

Минулого тижня автори повідомили про те, що безкоштовне доповнення за мотивами фільму "Топ Ган: Меверік" (Top Gun: Maverick) стане доступним 25 травня. Тоді ж відбувся реліз дев'ятого технічного оновлення з виправленнями багів та вильотів. Раніше творці підтвердили, що восени в симулятор додадуть планери та вертольоти, а до кінця року підтримку NVIDIA DLSS для режиму DirectX 12.

Microsoft Flight Simulator вийшла на ПК, Xbox Series X та S. Гра доступна в Xbox Game Pass та Xbox Cloud Gaming.

 

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна