Ubisoft нарешті визначилася із датою запуску спортивної аркади Roller Champions

00:26, 19.05.2022

Видавництво Ubisoft та студія-розробник Ubisoft Montreal анонсували точну дату запуску умовно-безкоштовної спортивної аркади Roller Champions на кількох платформах.

Нагадаємо, Roller Champions була офіційно представлена ??ще в червні 2019 року, а реліз донедавна очікувався «пізно навесні» 2022-го. Проект навіть устиг піти на золото до отримання точної дати виходу.

Як стало відомо, вже 25 травня Roller Champions вийде на PC (Ubisoft Connect), PS4 та Xbox One. До Epic Games Store, Nintendo Switch, Google Stadia, Amazon Luna та мобільних платформ гра дістанеться пізніше.

У Roller Champions учасники двох команд на роликах катаються по колу та борються за володіння м'ячем, який потрібно закинути у спеціальні ворота. Перемога присуджується колективу, який першому набрав п'ять очок за матч.

Обіцяють повний кросплей та перенесення прогресу, доступні атлетам прийоми та комбо, кілька режимів (включаючи кастомні та рейтингові матчі), широкі можливості індивідуалізації та сезонний контент (зокрема платний).

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна