Революційний просторовий комп'ютер, який змінює все, - Apple оголосила дату виходу Vision Pro

23:51, 08.01.2024

Сьогодні Apple оголосила, що гарнітура Vision Pro надійде в продаж у США в п'ятницю, 2 лютого. Гарнітура буде доступна у всіх магазинах Apple Store в США, а також в онлайн-магазині Apple Store.

"Настала ера просторових обчислень. Apple Vision Pro - найсучасніший пристрій побутової електроніки з коли-небудь створених. Його революційний і чарівний користувальницький інтерфейс змінить те, як ми спілкуємося, створюємо і досліджуємо." - Генеральний директор Apple Тім Кук.

Apple заявляє, що Vision Pro - це "революційний просторовий комп'ютер, який змінює те, як люди працюють, співпрацюють, спілкуються, оживляють спогади і насолоджуються розвагами".

"Vision Pro плавно об'єднує цифровий контент із фізичним світом і відкриває потужні просторові можливості у VisionOS, керовані за допомогою найприродніших та найінтуїтивно зрозумілих вхідних даних - очей, рук і голосу користувача. Абсолютно новий App Store надає користувачам доступ до більш ніж 1 мільйона сумісних застосунків для iOS і iPadOS, а також до нових застосунків, що використовують унікальні можливості Vision Pro." - Apple

Vision Pro буде доступний за ціною від 3500 доларів США з об'ємом пам'яті 256 ГБ. Попередні замовлення починаються за два тижні до запуску, 19 січня.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна