Rockstar прискорює розробку GTA VI. Компанія набирає сотні нових співробітників

12:45, 26.07.2022

Згідно з останніми повідомленнями, Rockstar набирає співробітників і прискорює розробку GTA VI, щоб повернути прихильників.

Нещодавно випущений ремайстр GTA Trilogy був зустрінутий негативно через стару графіку і безліч багів. Повідомляється, що через негативні відгуки Rockstar скасувала ремастери Red Dead Redemption та GTA IV.

Гравці чекають на новинку - GTA IV, не менше, ніж на катарський чемпіонат світу з футболу 2022 року, адже хоч це  і не спортивний симулятор, зате адреналін піднімає високо і надовго. Особливо у тих, хто знає які FIFA World Cup odds у тої чи іншої збірної вийти з групи, пройти до фіналу та перемогти. Адже перемога команди - це можливий виграш того, хто зробив на неї грошову ставку. Хто має найкращі шанси стати переможцем цього року? Можливо Австралія?

Компанія нещодавно опублікувала звіт, в якому говориться, що більшість її ресурсів зосереджена на розробці GTA VI. З цієї причини Red Dead Online поки не отримуватиме великих оновлень. Зараз студія працює над GTA VI та шукає талановитих розробників.

Rockstar Games шукає співробітників на велику кількість посад. Компанія набирає помічників фахівців з анімації, технічних дизайнерів геймплею, художників з 3D-персонажів, художників з фотограмметрії та програмістів систем анімації. На платформі Rockstar Games розміщено 233 вакансії. Зокрема, потрібні люди з Торонто, Бангалору, Нью-Йорка та Лондона.

За чутками, перший трейлер буде продемонстровано цього року.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини