Ubisoft скасувала чотири ігри, включаючи Ghost Recon Frontline та Splinter Cell VR

00:01, 26.07.2022

Портал Video Games Chronicle з посиланням на розмову керівництва Ubisoft з інвесторами повідомив, що французьке видавництво відмінило розробку одразу чотирьох ігор, зокрема двох анонсованих.

З уже представлених публіці проектів довго жити наказала, по-перше, умовно-безкоштовна королівська битва, що потонула на анонсі в дизлайках, Tom Clancy's Ghost Recon Frontline (мабуть, перезавантаження не допомогло).

Другою вже відомою грою Ubisoft, що не дожила до релізу, виявилася VR-адаптація стелс-екшенів Tom Clancy's Splinter Cell для гарнітур Oculus. З часів початкової презентації (вересень 2020 року) про проект нічого не було чути.

Крім Tom Clancy's Ghost Recon Frontline та Splinter Cell VR, Ubisoft вирішила припинити виробництво двох неанонсованих ігор. Причини прийнятих щодо цих розробок рішень не уточнюються.

У рамках того ж фінансового звіту Ubisoft оголосила про перенесення на наступний фіскальний рік пригодницького екшену від першої особи Avatar: Frontiers of Pandora і ще не представленої скромнішої преміальної гри.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна