Розробники Minecraft виступили проти появи NFT у їхній грі

00:12, 22.07.2022

Mojang опублікувала заяву про свою позицію щодо можливості появи NFT у Minecraft. Розробники не хочуть включити невзаємозамінні токени, оскільки це суперечить правилам використання гри.

«Щоб забезпечити безпечний та інклюзивний досвід гравцям у Minecraft, блокчейн-технології не дозволено вбудовувати в клієнт Minecraft або серверні програми, також не можна створювати NFT, так чи інакше пов'язані із внутрішньоігровим контентом, у тому числі біомами, видами, персональними речами чи іншими модифікаціями» , - Написали представники Mojang у своєму повідомленні.

У студії переконані, що спекулятивне ціноутворення та інвестиційний менталітет NFT відволікає увагу від гри та заохочує отримання миттєвої наживи, що суперечить заявленим цінностям Mojang.

Зрештою, Mojang не хоче, щоб у її «пісочниці» існувала культура поділу бази гравців на «заможних» та «незабезпечених». В даний час автори говорять "ні" будь-яким можливостям використання NFT або інших технологій блокчейну в Minecraft.

Розробники Minecraft «залишають двері відчиненими для майбутнього», якщо технологія зміниться і будуть знайдені нові способи її використання, які справді покращать ігровий процес.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна